Bazine de inot in Iasi: unde sunt piscine acoperite si care sunt preturile, conditiile si facilitatile oferite clientilor

Bazine de inot in Iasi: unde sunt piscine acoperite si care sunt preturile, conditiile si facilitatile oferite clientilor

Principalele bazine de inot din Iasi Antrenamente personale la Club Moving, potrivit ofertei de pe site-ul clubului: 1 sedinta - membru 25 Euro 12 sedinte - membru 100 Euro Lectii de inot pentru copii si adulti: O lectie individuala Membru/Non Membru - 25 Euro Pachet 8 lectii inot copii Grup - Membru - 80 Eur Pachet 8 lectii inot Individual - Non Membru - 120 Eur Pachet 8 lectii inot Individual - Membru - 100 Eur Pachet 8 lectii inot Adult - Membru - 120 Eur Fiecare lectie are durata de 50 de minute, iar pachetele au valabilitate de 6 saptamani.

acum 57 luni (24 Jan 2015)

Cel mai vechi bazin de inot din Iasi, cel aflat la parterul Hotelului Moldova, a fost redeschis in 2011 dupa ce, vreme de mai multi ani, a fost inchis pentru renovare.

Tarifele sunt diferentiate, in functie de conditiile cerute, dar administratorii insista ca "toate abonamentele sunt de tip All Inclusive si permit accesul fara restrictii la toate facilitatile pe care le oferim: piscina, plaja, saune, orele de grup din program si, de asemenea, accesul in sala de fitness".

Principalele bazine de inot din Iasi

Antrenamente personale la Club Moving, potrivit ofertei de pe site-ul clubului:

1 sedinta - membru 25 Euro

12 sedinte - membru 100 Euro

Lectii de inot pentru copii si adulti:

O lectie individuala Membru/Non Membru - 25 Euro

Pachet 8 lectii inot copii Grup - Membru - 80 Eur

Pachet 8 lectii inot Individual - Non Membru - 120 Eur

Pachet 8 lectii inot Individual - Membru - 100 Eur

Pachet 8 lectii inot Adult - Membru - 120 Eur

Fiecare lectie are durata de 50 de minute, iar pachetele au valabilitate de 6 saptamani. 31, Iasi - in incinta Hotelului Moldova

Complexul de relaxare Unirea SPA

Deschis la parterul Hotelului Unirea din Iasi este frecventat de clienti si datorita faptului ca este situat in centrul orasului. La fel ca bazinul de inot de la Hotel Moldova, ofera setul complet de facilitati pentru tonifiere psihica si fizica.

Acest bazin de inot din Iasi are dimensiunea de 16x6 metri si adancimea maxima de 1,70 metri.

Si la bazinul de inot de la Unirea sunt disponibili instructori de inot, iar programul acestora sau modul in care se pot face rezervari sunt disponibile la linkul de mai sus. O sedinta de 75 de minute pentru copii costa 29 de lei, iar pentru parinti este tarifata cu 40 de lei.

Citeste intreg articolul pe adevarul.ro