Batranul batut de doi tineri in pasajul din Brasov lucra ca muncitor cu ziua: "S-au ofticat ca eu am de lucru si ei nu"

Batranul batut de doi tineri in pasajul din Brasov lucra ca muncitor cu ziua:

Batranul spune ca se numeste Dumitru Neculai si ca ar avea 70 de ani. Unul dintre ei a declarat ca era baut si nu isi aduce aminte nimic, iar celalalt spune ca batranul le-a facut observatie in timp ce stateau in fata pasajului si de aici a inceput totul", a declarat Gabriela Dinu, purtator de cuvant al Politiei Brasov.

acum 71 luni (3 Apr 2018)

Batranul spune ca se numeste Dumitru Neculai si ca ar avea 70 de ani. Spune ca munceste cu ziua la camp si are un copil bolnav. Nu are acte de identitate, nici locuinta si ar fi de loc din Focsani. In singura declaratie pe care a dat-o politiei, imediat dupa atacul de sambata noaptea, a spus ca a fost batut pentru ca si-a cerut banii pentru munca depusa la camp pentru unul dintre agresori.

La aproape patru zile de la atac, barbatul nu isi aminteste mare lucru. Nu stie ca cauta la pasajul din Centrul Civic noaptea, aproape de ora 3.00. S-au ofticat ca eu am de lucru si ei nu. Nu mai stiu unde m-au lovit, la un subsol. Dorm la cort, ca sa nu platesc chirie. Nu vreau sa ajunga al puscarie, vreau sa stie ce au facut, sa nu mai faca a doua oara", a povestit batranul.

Lucra cu ziua si obisnuia sa bea

Dumitru Neculai a lucrat cu ziua la mai multi oameni din Stupini, localitate aflata la 5 km de Brasov. Oamenii din Stupini spun ca nu l-au mai vazut din toamna si ca omul avea probleme cu bautura. Daca nu apuca sa bea, era muncitor si isi facea bine treaba. Daca apuca sa bea, spun acestia, nu se mai oprea. Din acest motiv unii localnici spun ca au avut probleme cu el, iar unii nu l-au mai angajat. Din toamna insa nu l-a mai vazut nimeni. Nu se stie unde a locuit si ce a facut in ultimele luni.

Nici agresorii nu au facut lumina in acest caz. Tanarul de 23 de ani era barman, iar cel de 18 ani era muncitor necalificat. Unul dintre ei a declarat ca era baut si nu isi aduce aminte nimic, iar celalalt spune ca batranul le-a facut observatie in timp ce stateau in fata pasajului si de aici a inceput totul", a declarat Gabriela Dinu, purtator de cuvant al Politiei Brasov. Declaratiile celor implicati se contrazic

Familia unuia dintre batausii din pasaj, sanctionata de o tara intreaga pe Facebook: "Facaletul asta probabil nu facuse destula spaga la munca" ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro