Batranii din azilul din Brasov, hraniti cu mancare expirata si tratati cu medicamente expirate. Pana si laxativele au expirat acum un an

Batranii din azilul din Brasov, hraniti cu mancare expirata si tratati cu medicamente expirate. Pana si laxativele au expirat acum un an

OJPC Brasov e dispus sa amendeze Primaria, in subordinea careia este azilul Inspectorii OJPC Brasov au descoperit astazi, in urma unui control efectual la Caminul de Batrani din Noua, aflat in subordinea Primariei, alimente si medicamente expirate, dar si alimente fara acte de provenienta sau informatii privind valabilitatea.

acum 90 luni (27 May 2016)

OJPC Brasov e dispus sa amendeze Primaria, in subordinea careia este azilul

Inspectorii OJPC Brasov au descoperit astazi, in urma unui control efectual la Caminul de Batrani din Noua, aflat in subordinea Primariei, alimente si medicamente expirate, dar si alimente fara acte de provenienta sau informatii privind valabilitatea.

Carne, oua, parizer, branza si biscuiti expirati, acestea sunt alimentele pe care le primesc persoanele varstnice cazate in aceasta institutie.

"Alarmant de multe produse. Discutam pana si de laxative pe care le au dansii aici expirate de un an. De asemenea, multa branza a carei provenienta nu poate fi dovedita. Din punctul meu de vedere, este un lucru inacceptabil. Pe langa varsta inaintata a acestor persoane, afectiunile medicale pe care le au nu trebuie sa fie amplificate de astfel de alimente. Pentru o astfel de situatie nu poate sa existe niciun fel de explicatii", a declarat Sorin Susanu, seful OPC Brasov.

+Primarul George Scripcaru (PNL) a fost RETINUT de DNA pentru fapte de ... Citeste intreg articolul pe evz.ro