Batrana desfigurata cu un ciocan de un dezaxat sexual. Apucaturile agresorului, semnalate degeaba de sateni Politiei

Batrana desfigurata cu un ciocan de un dezaxat sexual. Apucaturile agresorului, semnalate degeaba de sateni Politiei

Nicio autoritate nu a intervenit atunci cand oamenii din sat au relatat ca tanarul de 26 de ani a fost surprins intretinand relatii sexuale cu animale. Pe de o parte, sunt oameni care cer pedepse drastice pentru agresori, pentru a descuraja astfel de fapte, insa exista si tabara celor care considera ca aceste fapte nu ar trebui prezentate, pentru ca acestea creeaza imagine negativa judetului.

acum 60 luni (11 Jul 2016)

Nicio autoritate nu a intervenit atunci cand oamenii din sat au relatat ca tanarul de 26 de ani a fost surprins intretinand relatii sexuale cu animale.

Oamenii si-au facut curaj sa vorbeasca abia dupa ce tatal tanarului, Dumitru Trenchi, a fost arestat, fiind acuzat ca si-a violat fiica in varsta de 11 ani.

Saptamana trecuta, o femeie de 61 de ani a trait clipe de cosmar dupa ce a cazut victima individului de 26 ani, Florin Trenchi.

A continuat sa o loveasca cu un ciocan in cap si peste picioare, dupa care a batjocorita "in fel si chip", dupa cum povesteste ingrozita batrana. Cu greu, femeia s-a tarat pana la un vecin pentru a cere ajutor. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, insa batrana traieste cu frica in san.

"Nu se mai poate cu asa vagabonzi, nu se mai poate. M-a batut cu pumnii in cap, mi-a dat cu ciocanul in cap, peste genunchi. Pe de o parte, sunt oameni care cer pedepse drastice pentru agresori, pentru a descuraja astfel de fapte, insa exista si tabara celor care considera ca aceste fapte nu ar trebui prezentate, pentru ca acestea creeaza imagine negativa judetului. Din aceasta a doua categorie fac parte si autoritatile locale, care pana in prezent nu au implementat nicio strategie care sa descurajeze infractionalitatea sexuala. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro