Batrana de 80 de ani, condamnata la 5 ani de inchisoare dupa ce l-a omorat in bataie pe barbatul care a incercat sa o violeze, a murit in spital

Batrana de 80 de ani, condamnata la 5 ani de inchisoare dupa ce l-a omorat in bataie pe barbatul care a incercat sa o violeze, a murit in spital

Victima batranei de 80 de ani a fost un barbat de 56 de ani, din satul Protopopesti, comuna Tacuta, prieten cu fiul victimei, iar crima a avut loc pe 31 octombrie 2015. Cum barbatul de 56 de ani se afla intr-o stare avansata de ebrietate, batrana i-a cerut sa plece acasa, insa acesta a refuzat, asteptandu-si prietenul sa revina cu sticla.

acum 34 luni (30 May 2017)

De altfel, dupa pronuntarea sentintei, Profira Angheluta declara ca se teme ca va muri dupa gratii. Pe langa varsta, si condamnarea sa la inchisoare cu executare i-a inrautatit starea de sanatate", a declarat primarul comunei Tacuta, Florin Ionel.

Magistratii Tribunalului Vaslui au decis pe 20 aprilie, anul curent, condamnarea la cinci ani de inchisoare a Profirei Angheluta si interzicerea drepturilor civile timp de doi ani, dupa terminarea executarii pedepsei principale.

Atat batrana cat si procurorii au atacat decizia, dosarul urma sa fie inaintat Curtii de Apel Iasi, dupa ce motivarea hotararii.

L-a lovit pe barbat cu cizmele in cap de frica sa nu o mai atace

Profira Angheluta a relatat judecatorilor Tribunalului Vaslui, cu ocazia audierii, despre cum a ajuns sa-l omoare in bataie pe barbatul care "s-a dat" la ea, profitand ca fiul batranei nu era acasa.

Victima batranei de 80 de ani a fost un barbat de 56 de ani, din satul Protopopesti, comuna Tacuta, prieten cu fiul victimei, iar crima a avut loc pe 31 octombrie 2015. La intoarcere cei doi barbati au cumparat o sticla de bere, pe care au consumat-o impreuna acasa la batrana impreuna cu inca un vecin. Cum barbatul de 56 de ani se afla intr-o stare avansata de ebrietate, batrana i-a cerut sa plece acasa, insa acesta a refuzat, asteptandu-si prietenul sa revina cu sticla.

"Inculpata a aratat ca, dupa plecarea fiului sau, victima a inceput sa o pipaie si sa o traga de fusta. A inceput apoi sa traga si mai tare de haine lovind-o pe inculpata cu pumnii in piept si prinzand-o strans de mana stanga. In momentul in care a lovit-o cu pumnii in piept, inculpata a cazut la pamant, dupa care s-a ridicat si a iesit in curte pentru a striga dupa ajutor. Acesta fiind intr-o stare avansata de ebrietate, s-a impiedicat de pietrele din curte si a cazut la pamant. Atunci inculpata a profitat de situatie, a mers la victima, a inceput sa o loveasca cu picioarele peste cap si pe... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro