Batrana "curentata" la factura pentru electricitate cu 3.500 de lei. Oficial E.On: "Trebuie sa vedem care este istoricul"

Batrana

Ioana Dandu, o femeie in varsta de 74 de ani din satul Damuc, judetul Neamt este intr-o situatie disperata dupa ce a primit din partea furnizorului de energie o factura de plata uriasa. Aceasta, plangand si disperata mi-a spus ca i-a venit FACTURA LA CURENT SI ARE DE PLATIT 3500 LEI" Politistul spune ca initial a crezut ca este vorba de o greseala de citire a cifrelor, dar a vazut el insusi factura pe care batrana o purta la ea. "Dupa aceasta postare, am primit numeroase telefoane de la oameni din Damuc si nu numai, care mi-au confirmat faptul ca au primit facturi de zeci de milioane de lei vechi, iar dupa ce au , ca prin minune, facturile s-au redus considerabil la cateva zeci de lei", mai spune Marius Coserariu.

acum 91 luni (28 Feb 2016)

Ioana Dandu, o femeie in varsta de 74 de ani din satul Damuc, judetul Neamt este intr-o situatie disperata dupa ce a primit din partea furnizorului de energie o factura de plata uriasa. Conform calculului de consum pe perioada 10.09-17.12.2015 (regularizare) batrana are de plata suma de 3.458,70 lei, in conditiile in care pensia lunara este de doar 40 de lei. Cazul a fost facut cunoscut public de Marius Coserariu, politist in comuna Damuc, pe contul sau de Facebook. Acesta a relatat ca vineri, 26 februarie, s-a intalnit cu batrana care se indrepta spre oficiul postal si a aflat de la ea necazul legat de factura la electricitate. "Astazi, 26.02.2016, ma deplasam prin localitatea unde imi desfasor serviciul, cu autospeciala de serviciu, venind de la un eveniment.La un moment dat, am vazut o batrana pe marginea drumului, facandu-mi insistent semn. Initial am vrut sa nu opresc, dar apoi m-am gandit ca poate are vreo problema si are nevoie de ajutor. Mi-a fost mila de ea, am deschis masina si am ajutat-o sa intre in masina, pe locul din spate. Am pornit si am intrebat-o ce treaba are la posta, moment in care batrana a inceput sa planga si sa-mi spuna ca s-a saturat de trait, nu mai rezista. Am incercat sa o linistesc si sa-mi spuna explicit ce a patit si daca pot sa o ajut cu ceva. Aceasta, plangand si disperata mi-a spus ca i-a venit FACTURA LA CURENT SI ARE DE PLATIT 3500 LEI" Politistul spune ca initial a crezut ca este vorba de o greseala de citire a cifrelor, dar a vazut el insusi factura pe care batrana o purta la ea. Atat avea de plata o batrana care locuieste singura, intr-un bordei cu o camera, fara frigider, fara calculator, fara....nimic, ci doar un bec si un tv vechi. Batrana ar fi consumat curent electric de aproape 3500 lei in 3 luni, conform REGULARIZARII", a mai scris politistul care a postat si o fotocopie a facturii, respectiv a cuponului de pensie al femeii (foto jos). Numai ca, la venitul ei lunar (pensia de 40 de lei) achitarea integrala a facturii a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro