Batrana criminala care seducea barbati si ii jefuia prin hoteluri a fost condamnata la 12 ani de inchisoare. Una dintre victimele sale a decedat

Politistii suceveni au pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea emis in ziua de 8 iunie 2017 de Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti pe numele Mariei Belei, de 69 de ani, din comuna Paltinoasa, prin care aceasta a fost condamnata la 12 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de talharie. La data de 17 aprilie 2013, in baza probelor administrate de politisti, s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de Maria Belei, din comuna Paltinoasa, pentru comiterea infractiunii de talharie, luandu-se si masura retinerii pe timp de 24 ore.

acum 72 luni (15 Jun 2017)

Politistii suceveni au pus in aplicare mandatul de executare a pedepsei cu inchisoarea emis in ziua de 8 iunie 2017 de Judecatoria Sectorului 2 Bucuresti pe numele Mariei Belei, de 69 de ani, din comuna Paltinoasa, prin care aceasta a fost condamnata la 12 ani de inchisoare pentru comiterea infractiunii de talharie. Femeia a fost gasita in Gara Burdujeni, fiind preluata de politistii din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale Suceava, escortata si introdusa la Penitenciarul Botosani.

La data de 17 aprilie 2013, in baza probelor administrate de politisti, s-a dispus inceperea urmaririi penale fata de Maria Belei, din comuna Paltinoasa, pentru comiterea infractiunii de talharie, luandu-se si masura retinerii pe timp de 24 ore. Judecatoria Suceava a admis propunerea procurorilor de a o aresta preventiv pe femeie pentru 29 de zile sub aspectul savarsirii infractiunii de talharie.

La vremea respectiva, Liviu O., de 53 de ani, din orasul Simleu Silvaniei, judetul Salaj, a reclamat prin 112 faptul ca in timp ce era cazat la pensiunea Lary Hostel din municipiul Suceava i-au fost furate mai multe bunuri.

Din cercetarile facute de politisti a rezultat ca reclamantul, la data de 3 aprilie 2013, la ora 04.00, a sosit cu trenul in gara din Burdujeni, din municipiul Suceava. In statia de autobuz din fata garii a fost abordat de o femeie, de circa 65 - 70 de ani, care i-a spus ca este din municipiul Bucuresti. spunandu-i acesteia ca se afla in Suceava in interes de serviciu si ca urmeaza sa plece in Germania, in timp ce femeia i-a povestit ca este in municipiul Suceava pentru ca trebuie sa vanda o locuinta prin notariat si urmeaza sa incaseze banii.

Dupa ce au facut schimb de numere de telefon cei doi au stabilit sa se reintalneasca in cursul zilei de 3 aprilie 2013, dupa ce isi vor rezolva problemele. In jurul orei 10.00, acestia s-au intalnit in autogara din municipiul Sucea... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro