Batran de 84 de ani, torturat si omorat pentru bani de pacanele. Criminalii au primit pedepse cu inchisoarea uriase

Judecatorii Tribunalului Vaslui au dispus condamnarea la 22 de ani de inchisoare a lui Alex Gabriel Radovici (22 ani) si la 16 ani si opt luni inchisoare a lui Lucian Ciobanu pentru savarsirea infractiunilor de omor si talharie.

acum 28 luni (22 Feb 2018)

Judecatorii Tribunalului Vaslui au dispus condamnarea la 22 de ani de inchisoare a lui Alex Gabriel Radovici (22 ani) si la 16 ani si opt luni inchisoare a lui Lucian Ciobanu pentru savarsirea infractiunilor de omor si talharie. Cei doi au fost obligati de instanta sa achite 20.000 de lei, cu titlul de daune, familiei batranului de 84 de ani, pe care l-au ucis in vara anului 2017. Victima, un pensionar de 84 de ani, locuia singura. La un moment dat, in toiul noptii doi indivizi i-au spart usa si au intrat in casa cerand batranului toti banii. Batranul le-a adus celor doi banii pe care le avea in casa, suma de 650 lei, insa dupa ce i-a inmanat agresorii s-au napustit asupra sa si l-au strangulat, lasandu-l fara viata.

"Din cercetari, s-a stabilit ca autorii au petrecut ziua consumand bauturi alcoolice la barurile din sat. La un moment dat, au ramas fara bani si au mers la locuinta victimei. A doua zi dupa comiterea faptei, cei doi au mers la Iasi unde au cheltuit banii la pacanele", a precizat procuror Alice Ruja, purtator de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalului Vaslui. Transferat cu arsuri de gradul III si IV l-a o clinica din Iasi tanarul a fost salvat de medici. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro