Batalie mare pentru suspendarea sau demiterea sefului SPP, generalul Lucian Pahontu

Batalie mare pentru suspendarea sau demiterea sefului SPP, generalul Lucian Pahontu

Aceasta ar fi una din variantele care se desprind din faptul ca generalul este aproape de a fi acuzat de crima in emisiunile de la Antena 3, dupa participarea lui la o vanatoare unde a murit impuscat un om de afaceri prahovean.

acum 60 luni (5 Aug 2016)

Aceasta ar fi una din variantele care se desprind din faptul ca generalul este aproape de a fi acuzat de crima in emisiunile de la Antena 3, dupa participarea lui la o vanatoare unde a murit impuscat un om de afaceri prahovean. A doua varianta este cea in care colonelul Petre Soare, pus sub acuzare in 15 iulie 2016 de catre procurori, pentru uciderea din culpa a lui Ion Popa, vrea sa-si scape pielea.

Oficial, procurorii Parchetului Militar au comunicat in cursul zilei de ieri ca Petre Soare, colonel in SPP, este pus sub invinuire pentru ucidere din culpa, nerespectarea regimului armelor si munitiilor si uz de arma letala fara drept, inca din data de 15 iulie a.c.

"In ordonanta procurorii militari au retinut urmatoarea situatie de fapt:

La data de 4 ianuarie 2012, in jurul orelor 16.40, in timp ce se afla pe raza comunei Draganesti, din judetul Prahova, la o partida de vanatoare organizata, utilizand fara drept arma victimei, inculpatul Soare Petre a impuscat-o din culpa pe aceasta.

+Lovitura de gratie pe care i-a dat-o Vintu Alinei Gorghiu in cazul "Mita ...

+BOUREANU a ajuns SPAIMA cluburilor de pe LITORAL. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro