Bataie pe candidaturi. Filialele PSD s-au rasculta impotriva liderilor. Scene de "circul circului" in teritoriu

Bataie pe candidaturi. Filialele PSD s-au rasculta impotriva liderilor. Scene de

Cand liderul PSD il sustinea pe Popa, Leonte isi dadea demisia din PSD si candida din partea PSRO, partid condus de Mircea Geoana, cel care s-a si deplasat la Brasov pentru a-l lansa in competitia electorala. La aceeasi masa era candidatul, fost independent, actual membru PSD, Catalin Leonte, cu actualul presedinte PSD Brasov, amandoi impusi de Dragnea de la centru, si spuneau ca . I s-a tras de la legea antifumat Filiala PSD Brasov nu este singura cu probleme, in organizatia PSD Cluj avand loc un scandal la fel de mare. Tensiuni si la Arad si Valcea La Arad, filiala PSD, condusa de Dorel Caprar, il sustine la Primaria Arad pe candidatul independent Sebastian Bulumac in detrimentul consilierului PSD Marin Lupas, care va candida din postura de independent.

acum 74 luni (21 Apr 2016)

Brasovul este un exemplu de organizatie care a reusit sa invinga vointa conducerii centrale. PSD Brasov l-a desemnat pe Rasvan Popa candidatul partidului la Primaria Brasovului, in ciuda faptului ca Liviu Dragnea l-a preferat pe Catalin Leonte, cel care a pierdut la mustata in fata lui George Scripcaru, in 2012. Pana la aceasta decizie, acceptata in cele din urma si de liderii de la centru, PSD si-a schimbat, saptamanal, candidatii la Primaria Brasovului.

Exista o batalie intre Rasvan Popa, candidatul preferat de organizatia PSD Brasov, si Catalin Leonte, dorit de Liviu Dragnea, dupa conflictul cu Constantin Nita, fostul lider PSD Brasov. Seful PSD l-a sustinut, initial, pe Rasvan Popa, fiind cel care l-a si anuntat drept candidat al PSD in iarna. Ulterior, Dragnea a avut o disputa cu liderul PSD Brasov Constantin Nita, caruia ii promisese ca il va sustine sa preia presedintia Consiliului National al PSD.

Pe ultima suta de metri, Dragnea s-a razgandit, iar Nita si-a dat demisia de la sefia filialei PSD Brasov. Dupa acest episod, Dragnea nu l-a ma sustinut nici pe Rasvan Popa, promovat de Nita, si s-a reorientat catre Catalin Leonte, cel care a jonglat cu candidatura sa in functie de Dragnea. Cand liderul PSD il sustinea pe Popa, Leonte isi dadea demisia din PSD si candida din partea PSRO, partid condus de Mircea Geoana, cel care s-a si deplasat la Brasov pentru a-l lansa in competitia electorala. Cand Dragnea se razgandea, Leonte revenea in PSD si era candidatul PSD Brasov.

"Circul circului la PSD Brasov"

Fostul lider TSD Mihai Struzu, candidat independent la Primaria Brasovului, a povestit, la Adevarul Live, incercarile ridicole ale social-democratilor de a-si desemna candidatul la Primaria Brasovului. La aceeasi masa era candidatul, fost independent, actual membru PSD, Catalin Leonte, cu actualul presedinte PSD Brasov, amandoi impusi de Dragnea de la centru, si spuneau ca . Scand... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro