Basistul trupei AC/DC se va retrage din muzica dupa incheierea turneului mondial "Rock or Bust" al formatiei

Basistul in varsta de 66 de ani spune ca nu va mai concerta si ca nu vrea sa mai inregistreze alaturi de trupa. In 2014, cofondatorul grupului, Malcom Young s-a retras din formatia, dupa ce a fost diagnosticat cu demeta severa, iar tobosarul Phil Rudd - care a fost inlocuit de Chris Slade - a fost trimis in arest la domiciliu, in 2015, dupa ce a pledat nevinovat intr-un caz de tentativa de crima.

acum 67 luni (8 Jul 2016)

Basistul in varsta de 66 de ani spune ca nu va mai concerta si ca nu vrea sa mai inregistreze alaturi de trupa.

"Este tot ceea ce am stiut sa fac in ultimii 40 de ani, dar dupa acest turneu ma retrag", a declarat Cliff Williams. - acuzat de tentativa de crima) si acum Brian Johnson (n.r.

In 2014, cofondatorul grupului, Malcom Young s-a retras din formatia, dupa ce a fost diagnosticat cu demeta severa, iar tobosarul Phil Rudd - care a fost inlocuit de Chris Slade - a fost trimis in arest la domiciliu, in 2015, dupa ce a pledat nevinovat intr-un caz de tentativa de crima. Vocalistul in varsta de 68 de ani a fost inlocuit, pentru ultima parte a turneului "Rock or Bust" de Axl Rose, solist al trupei Guns N' Roses. Albumele trupei, in randul carora se remarca "Highway to Hell" (1979), "Back in Black" (1980), "For Those About to Rock We Salute You" (1981), "The Razors Edge" (1990) si "Black Ice" (2008), s-au vandut in peste 200 milioane de copii pe plan mondial. Cel mai recent material de studio al grupului AC/DC se intituleaza "Rock or Burst" si a fost lansat in anul 2014.

AC/DC a concertat la Bucuresti, in mai 2010, in formula Brian Johnson (voce), Angus Young (chitara), Malcon Young (chitara), Cliff Williams (bas) si Phil Rudd (tobe). ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro