Basescu: "Tariceanu s-a pricopsit cu un abuz in serviciu de toata frumusetea. In capul lui nu s-a produs vreo evolutie de cand scria biletele roz"

Basescu:

Citeste si: Cum l-au obligat alesii pe Tariceanu sa isi asume cazul Sova: seful Senatului, parasit de PSD la vot RESPONSABILIZARE Senatorii au respins luni, prin vot, Hotararea privitoare la ridicarea imunitatii senatorului Dan Sova pentru a-l determina pe Calin Popescu Tariceanu sa isi asume documentul, dar si tergiversarea cazului, prin semnatura.Mai mult, votul alesilor a dovedit ca majoritatea PSD l-a abandonat de aceasta data pe seful Senatului.

acum 61 luni (21 Apr 2015)

Este de neacceptat modul cum acest om intelege sa blocheze functionarea unor institutii ale statului (Senat, DNA, instante de judecata) in apararea senatorului Dan Sova care pur si simplu a distrus probe utile anchetei procurorilor si judecatorilor. Prin tertipuri copilaresti, domnul Tariceanu a infrint si Constitutia si votul majoritar al senatorilor si justitia, facind din Senat, o pavaza in interesul personal dar penal, al domnilor Sova si probabil Ponta", scrie Basescu.

"Atita timp cit domnul Sova nu este acuzat de procurori pentru declaratii politice sau pentru modul in care a votat, ci pentru fapte de coruptie si distrugere de probe, singurul care are dreptul sa decida este judecatorul si nu senatorul, fie el si presedinte al senatului.

Citeste si:

Cum l-au obligat alesii pe Tariceanu sa isi asume cazul Sova: seful Senatului, parasit de PSD la vot

RESPONSABILIZARE Senatorii au respins luni, prin vot, Hotararea privitoare la ridicarea imunitatii senatorului Dan Sova pentru a-l determina pe Calin Popescu Tariceanu sa isi asume documentul, dar si tergiversarea cazului, prin semnatura.Mai mult, votul alesilor a dovedit ca majoritatea PSD l-a abandonat de aceasta data pe seful Senatului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro