Basescu s-a dezlantuit la Neamt: "Sper ca, dupa ce-si termina primul mandat la Cotroceni, Iohannis sa se intoarca la Sibiu, nu sa se faca muftiu la Bucuresti"

Este bine ca Romania sa ramana crestina, sa-si formeze drumul ei de tara crestina, si sa nu trecem la un gest nejustificat de a creste impactul cutului islamist, a musulmanismului in Romania", a precizat Basescu, dupa care a trimis o sageata ironica spre presedintele in functie, Klaus Iohannis: "Sper ca dupa ce-si termina mandatul la Cotroceni, primul, sa se intoarca la Sibiu si sa nu se faca muftiu la Bucuresti".

acum 97 luni (25 Mar 2016)

Evenimentul politic al filialei judetene a Partidului Miscarea Populara a avut loc la Cinematograful Dacia Panoramic, in prezenta a peste 500 de membri ai formatiunii, candidati la functiile de primari si consilieri locali. Liderul PMP le-a spus candidatilor ca formatiunea propune un proiect de tara ce are ca obiectiv unirea Romaniei cu Republica Moldova si le-a cerut candidatilor sa propuna in campania electorala doar lucruri ce tin de responsabilitatile prevazute in Constitutie. "Am acumulat aceasta care este experienta ca om politic, pe spinarea romanilor" In partea a doua a discursului, Traian Basescu a explicat de ce nu a iesit din viata politica si a preferat sa formeze un nou partid: "Am acumulat aceasta mina de aur care este experienta ca om politic pe spinarea romanilor. Fostul presedinte al statului a marturisit ca dupa alegerile din toamna, ar dori ca PMP sa devina "un partid parlamentar extrem de puternic care, de ce nu, sa dea tarii si un prim-ministru". "Parte din islamizare este constructia accelerata de moschei peste tot in Europa" Inainte de a a-si incheia speech-ul, Traian Basescu a simtit nevoia sa dea o replica si in controversatul subiect al proiectului de construire a unei moschei la Bucuresti. "Sunt un adversar fara rezerve a ideii de islamizare a Europei, islamizare care se face si prin primirea imigrantilor islamisti fara niciun fel de control, fara sa stim daca se vor putea adapta la modul e viata european, iar parte din islamizare este constructia accelerata de moschei peste tot in Europa. Este bine ca Romania sa ramana crestina, sa-si formeze drumul ei de tara crestina, si sa nu trecem la un gest nejustificat de a creste impactul cutului islamist, a musulmanismului in Romania", a precizat Basescu, dupa care a trimis o sageata ironica spre presedintele in functie, Klaus Iohannis: "Sper ca dupa ce-si termina mandatul la Cotroceni, primul, sa se intoarca la Sibiu si sa nu se faca muftiu la Bucuresti". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro