Basescu raspunde criticilor de pe Facebook: In timpul mandatului meu nu au lipsit nici vaccinurile, nici citostaticele

Basescu raspunde criticilor de pe Facebook: In timpul mandatului meu nu au lipsit nici vaccinurile, nici citostaticele

Comentariul a fost facut la postarea lui Traian Basescu in care acesta sustinea ca cei care trebuiau sa gestioneze aproizionarea cu vaccinuri si citostatice ar trebui judecati pentru abuz in serviciu. In postarea sa de vineri, fostul presedinte afirma ca unele persoane vinovate de criza vaccinurilor ar trebui acuzate de abuz in serviciu si afirma ca Liviu Dragnea si ministrul Sanatatii au facut pe acest subiect "declaratii idioate".

acum 35 luni (30 Apr 2017)

Comentariul a fost facut la postarea lui Traian Basescu in care acesta sustinea ca cei care trebuiau sa gestioneze aproizionarea cu vaccinuri si citostatice ar trebui judecati pentru abuz in serviciu. Sunteti toti o apa si un pamant, numai excroci in politica asta, mai ales a ultimilor ani...", a scris un cititor al paginii de Facebook al fostului presedinte.

In replica, Traian Basescu a afirmat ca, in timpul presedintiei sale, nu au lipsit medicamentele, admitand insa ca acesta a fost meritul guvernelor.

"Oricat iti este de scurta memoria, nu pot sa nu-ti amintesc faptul ca in mandatul meu nu au lipsit nici vaccinurile si nici citostaticele, dar acesta nu a fost meritul meu, ci al guvernelor.

Unui alt cititor care spusese "Traiane, te leaga astia curand", Basescu i-a raspuns cu o intrebare: "Pe cuvantul tau de onoare?".

In postarea sa de vineri, fostul presedinte afirma ca unele persoane vinovate de criza vaccinurilor ar trebui acuzate de abuz in serviciu si afirma ca Liviu Dragnea si ministrul Sanatatii au facut pe acest subiect "declaratii idioate".

"Domnule Sorin Grindeanu, domnule Augustin Lazar, mor copii, mor, inainte de vreme, oameni bolnavi de cancer. (...) Nimeni nu este acuzat de abuz in serviciu pentru lipsa vaccinurilor pentru copii si nici pentru lipsa din farmacii a citostaticelor de care depinde viata celor bolnavi de cancer. Avem, in schimb, parte de declaratii idioate ale lui Liviu Dragnea si ale ministrului sanatatii. Sau, poate, abuzul in serviciu, ca sanctiune penala, este bun pentru vanatoarea selectiva si nu prezinta niciun fel de interes a fi aplicat acolo unde chiar este cazul", sustine Basescu, potrivit unei postari pe pagina de socializare.

Fostul sef al statului sustine ca dreptul la ocrotirea sanatatii este un drept fundamental, iar omisiunea de a asigura vacinurile pentru copii si medicamente pent... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro