Basescu: Prin debasificare, Ponta intelege ca eu as fi vinovat pentru condamnarea lui Voiculescu si a baronilor PSD

Basescu: Prin debasificare, Ponta intelege ca eu as fi vinovat pentru condamnarea lui Voiculescu si a baronilor PSD

Traian Basescu a citit declaratia premierului Victor Ponta: "Nu exagerez folosind acest termen, cred ca efectele asupra societatii romanesti, lasate de cei zece ani de regim Basescu, sunt destul de asematoare cu cele lasate de regimul nazist in Germania, si de asta spun de debasificarea societatii". "Probabil ca intelege trecerea rapida cu consturi pentru populatie, prin criza si revenirea la crestere economica, probabil ca intelege actul de condamnare a comunismului, pe care l-am facut cu toata credinta (..) Probabil ca intelege faptul ca, spre deosebire de mentorii domniei sale, eu am dat dispozitie si s-a petrecut predarea integrala a arhivelor fostei Securitati catre CNSAS si de acolo am aflat cum prietenul domnului Ponta, Motanul Felix, era un turnator, care isi turna si familia", a spus Basescu.

acum 61 luni (9 Sep 2014)

Traian Basescu a citit declaratia premierului Victor Ponta: "Nu exagerez folosind acest termen, cred ca efectele asupra societatii romanesti, lasate de cei zece ani de regim Basescu, sunt destul de asematoare cu cele lasate de regimul nazist in Germania, si de asta spun de debasificarea societatii".

"Probabil ca intelege trecerea rapida cu consturi pentru populatie, prin criza si revenirea la crestere economica, probabil ca intelege actul de condamnare a comunismului, pe care l-am facut cu toata credinta (..) Probabil ca intelege faptul ca, spre deosebire de mentorii domniei sale, eu am dat dispozitie si s-a petrecut predarea integrala a arhivelor fostei Securitati catre CNSAS si de acolo am aflat cum prietenul domnului Ponta, Motanul Felix, era un turnator, care isi turna si familia", a spus Basescu.

Seful statului a mai spus ca Victor Ponta intelege, probabil, prin "debasificare" "faptul ca si-a permis ca, in aprilie 2005, sa semneze in numele statului roman Tratatul de aderare la Uniunea Europeana sau faptul ca a inceput sa functioneze justitia".

"Probabil ca prin debasificare intelege ca eu as fi vinovat pentru condamnarile baronilor din PSD, pentru condamnarea la zece ani a lui Voiculescu, pentru condamnarea lui Catalin Voicu, pentru condamnarea lui Nicolescu de la Arges si multe altele" a mai spus seful statului, adaugand ca "si condamnarea lui Vantu trebuie debasificata, dupa parerea premierului sau este ceva asemanator cu nazismul".

El a mai spus ca, "asemanator cu nazismul si care trebuie debasificat, este faptul ca a convenit parteneriatul strategic pentru secolul XXI cu SUA sau faptul ca in mandatul sau a facut un efort constant de consolidare a pozitiei Romaniei in NATO si UE".

"In sfarsit, probabil ca readucerea sub controlul Romaniei a zece mii de kilometri patrati din zona economica a Marii Negre, unde probabil vom avea gaze si tite... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro