Basescu: Obsesia lui Victor Viorel a devenit "Basescu la puscarie". Iti garantez ca n-ai sa reusesti! Stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?

Basescu: Obsesia lui Victor Viorel a devenit

Mai nou, bazindu-se pe revolutionarul vinator de "teroristi" Nitu si alti citiva procurori, pe televiziunile turnatorilor de rit vechi si nou Felix si Ghita, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede ca-si poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar si a familiei mele.

acum 105 luni (24 May 2015)

O striga in mari adunari cu "poporul pesedist" pe stadioane, in sali de sport, in piete publice si la televiziuni, ori de cite ori are ocazia. Mai nou, bazindu-se pe revolutionarul vinator de "teroristi" Nitu si alti citiva procurori, pe televiziunile turnatorilor de rit vechi si nou Felix si Ghita, care au rolul presiunii publice pe procurori, obsedatul crede ca-si poate materializa visul distrugerii propriei obsesii, dar si a familiei mele. In mintea lui incetosata de ura dar si de aburii puterii, a revenit vremea lui Dej, Nikolschi, Ana Pauker si Brucan", scrie Basescu, pe pagina sa de Facebook, intr-un text intitulat "Obsedatul". "Victor Viorel, iti garantez ca n-ai sa reusesti cu toti servantii publici si privati care iti rinjesc slugarnic de prin parchete sau din televiziuni. Si mai sunt convins ca cei mai multi oameni din justitie nu mai vor inapoi sub control politic. In schimb, atentie Victor Viorel, mai stii povestea cu sapatul gropii si cine cade in ea?", mai spune seful statului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro