Basescu, mesaj pentru Dan Mihalache: Cand nu dormi in timpul serviciului, n-ai putea sa-i faci recomandarea sa stea mai mult acasa sefului tau direct?

Basescu, mesaj pentru Dan Mihalache: Cand nu dormi in timpul serviciului, n-ai putea sa-i faci recomandarea sa stea mai mult acasa sefului tau direct?

Traian Basescu nu si-a pierdut umorul taios si a lansat un mesaj dur pentru Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, cel care ii recomandase fostului sef de stat sa stea acasa, nu in platourile de televiziune.

acum 54 luni (4 Jan 2016)

Traian Basescu nu si-a pierdut umorul taios si a lansat un mesaj dur pentru Mihalache, seful Cancelariei Prezidentiale, cel care ii recomandase fostului sef de stat sa stea acasa, nu in platourile de televiziune. "Draga Mihalache, Inteleg ca, ieri seara, la televiziunea de casa a Cotrocenilor, Antena 3, in emisiunea jalnicului propagandist Radu Tudor, bine sustinut de unsurosul Chirieac, ai facut afirmatia, citez, . Totusi, in momentele in care nu dormi in timpul serviciului, n-ai putea sa-i faci recomandarea sa stea mai mult acasa sefului tau direct, domnul Iohannis, care este presedinte in functie? Anterior, intr-o interventie la postul B1 TV, fostul presedinte a criticat politica externa a lui Klaus Iohannis, incand faptul ca actualul presedinte nu are nicio reusita pana acum pe acest plan. "Dansul a inteles ca a facut politica externa facand plimbarile acelea de prezentare. probabil l-au impins de la spate, MAE a lucrat la toata capacitatea sa il plimbe putin prin lume sa vedem ca avem presedinte inalt si asta e. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro