Basescu, in orasul in care si-a anuntat candidatura: "Mi-a fost greu, dar am pus tara acolo unde trebuia sa fie"

Basescu, in orasul in care si-a anuntat candidatura:

"As vrea sa va multumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat si la alegerile pentru al doilea mandat, dar si pentru increderea pe care ati avut-o tot timpul in mine, de-a lungul acestui mandat formidabil de greu, cu o tara care a trebuit sa treaca prin criza, cu o tara care acum trece prin riscuri de securitate.

acum 117 luni (7 Sep 2014)

Traian Basescu a ajuns la Sannicolau Mare sambata seara, invitat la zilele orasului. "As vrea sa va multumesc tuturor pentru sprijinul pe care mi l-ati acordat si la alegerile pentru al doilea mandat, dar si pentru increderea pe care ati avut-o tot timpul in mine, de-a lungul acestui mandat formidabil de greu, cu o tara care a trebuit sa treaca prin criza, cu o tara care acum trece prin riscuri de securitate. Mi-a fost greu de multe ori, dar va pot spune ca, stiind ca nu sunt singur, am reusit si am pus tara acolo unde trebuia sa fie. Am venit si cu sotia pentru ca am considerat ca amandoi va datoram recunostinta", a declarat Traian Basescu, citat de Radio Timisoara.

Cu ocazia vizitei de la Sannicolau Mare au fost si cateva persoane care au profitat de prezenta presedintelui pentru a protesta impotriva gazelor de sist. Sambata seara, Traian Basescu participa la o sedinta festiva de Consiliu Local si va inmana diplome cuplurilor care au 50 de ani de casnicie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro