Basescu, dupa ce a semnat pentru Elena Udrea: Iurie Leanca a fost in Ambasada URSS la Bucuresti. Poate nu ati stiut

Basescu, dupa ce a semnat pentru Elena Udrea: Iurie Leanca a fost in Ambasada URSS la Bucuresti. Poate nu ati stiut

UPDATE Gestul presedintelui Traian Basescu de a-l ataca pe prim-ministrul Republicii Moldova doar pentru ca acesta nu o sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale din Romania este unul extrem de iresponsabil si transmite un semnal foarte urat celor din statul vecin, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax.

acum 86 luni (21 Sep 2014)

UPDATE Gestul presedintelui Traian Basescu de a-l ataca pe prim-ministrul Republicii Moldova doar pentru ca acesta nu o sustine pe Elena Udrea la alegerile prezidentiale din Romania este unul extrem de iresponsabil si transmite un semnal foarte urat celor din statul vecin, a declarat premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. Traian Basescu inca este presedinte al Romaniei, sa-l ataci pe primul-ministru al Moldovei, adica exact tara de care suntem mai apropiati si care este cea mai importanta pentru noi, doar pentru ca nu o sustine pe Udrea, ci ma sustine pe mine este un gest de mare iresponsabilitate si un semnal foarte urat pe care il transmitem celor din Moldova", a spus Ponta la Romania TV.

El a amintit ca Leanca este cel care a semnat Acordul de asociere a Republicii Moldova cu Uniunea Europeana si a aratat ca acesta este atacat acum pentru considerente meschine, de "doi bani", de catre presedintele Romaniei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro