Basescu: Dodon ar da maine tara rusilor

Mai mult, Traian Basescu spune ca "doctrina socialista nu ar fi cea mai rea, dar la socialisti este doar o schimbare de nume, pentru ca partidul isi are originea in partidul domnului Voronin", dar ar trebui sa uitam ce inseamna partid socialist in Uniunea Europeana.

acum 38 luni (7 Oct 2017)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, intr-o emisiune televizata la Chisinau, ca este o diferenta fundamentala intre fostul si actualul presedinte al Republicii Moldova, relateaza Mediafax.

"Eu am avut o perioada o relatie acceptabila cu presedintele Voronin, dupa care s-a depreciat dupa ce am vorbit despre unire. Voronin nu a fost un pro-rus, nu si-ar fi dat tara rusilor, pe cand Dodon ar da-o maine. Noroc ca nu se grabeste Putin sa o ia. Voronin era un statalist, cu statul lui, mic, mare, cu problemele lui, nu a acceptat pana la urma Planul Kozak de federalizare a Republicii Moldova. L-am considerat mult mai patriot pe Voronin, dintre cei doi", a declarat fostul presedinte Traian Basescu, la postul TVC21.

Mai mult, Traian Basescu spune ca "doctrina socialista nu ar fi cea mai rea, dar la socialisti este doar o schimbare de nume, pentru ca partidul isi are originea in partidul domnului Voronin", dar ar trebui sa uitam ce inseamna partid socialist in Uniunea Europeana. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro