Basescu, despre Rogozin: "A actionat ca un descreierat din ISIS. Putin nu este adeptul acestui procedeu las"

Basescu, despre Rogozin:

Zborul regulat pe ruta Moscova-Chisinau a primit interdictia de a intra in spatiul aerian romanesc din partea serviciului de trafic aerian, care a preczat ca la bordul aeronavei se afla o "persoana sanctionata" de Uniunea Europeana.

acum 36 luni (7 Aug 2017)

"Rogozin a procedat ca un descreierat din Statul Islamic. A urcat intr-un avion plin de pasageri si copii. Rogozin stia ca are interzis pe teritoriul Romaniei", a declarat Basescu la B1TV.

"Cu Putin m-am intilnit de mai multe ore cu Putin, am stat ore in sir. Ne-am intretinut de mai multe ori. Este tipul de politician care stie sa isi ascunda sentimentele, intodeauna a fost politicos cind vine vorba de Romania. Il deranja, in primul rind, ca aveam, in opinia domniei sale, pozitii exagerate pro NATO" , a spus Traian Basescu.

O vizita a lui Rogozin in Republica Moldova, pe 28 iulie, nu a mai avut loc, dupa ce Romania a refuzat ca avionul la bordul caruia se afla sa survoleze teritoriul acestui stat membru UE. Zborul regulat pe ruta Moscova-Chisinau a primit interdictia de a intra in spatiul aerian romanesc din partea serviciului de trafic aerian, care a preczat ca la bordul aeronavei se afla o "persoana sanctionata" de Uniunea Europeana.

Oficialul rus a scris atunci pe Twitter: "Autoritatile Romaniei i-au supus pericolului pe pasagerii avionului S7, femei si copii. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro