Basescu, despre ginerele lui Ceausescu: E un om urat care traieste din minciuna. A ramas cu naravurile socrilor sai

Basescu, despre ginerele lui Ceausescu: E un om urat care traieste din minciuna. A ramas cu naravurile socrilor sai

"Domnul Marius Oprean spune alta trasnaie, cum am primit eu bani din tara la Anvers fiind sa angajez un vapor care trebuia sa care piei de vaca venite din America si eu trebuia sa descarc pieile de vaca si sa le incarc pe un vapor pentru care primisem bani de acasa sa-l angajez. "Fabulatorul (Mircea Oprean - n.r.) nu spune nici mai mult, nici mai putin decit ca am angajat eu nava, dar i-au ramas lui ta-su mare pieile de vaca pe cheu pentru ca eu am pus nava sa faca contrabanda, adica am incarcat-o cu blugi, tigari si whiskey si am trimis-o sa faca contrabanda in loc sa-i aduc lui socru-su pieile de vaca ca sa faca bocanci.

acum 41 luni (2 May 2017)

"Domnul Marius Oprean spune alta trasnaie, cum am primit eu bani din tara la Anvers fiind sa angajez un vapor care trebuia sa care piei de vaca venite din America si eu trebuia sa descarc pieile de vaca si sa le incarc pe un vapor pentru care primisem bani de acasa sa-l angajez. Eram reprezentantul companiei de navigatie Navrom, deci n-aveam cum sa inchiriez vapoare pentru altii pentru ca noi dadeam vapoare. Ei negociau contractele, ei asigurau capacitatile de care aveau nevoie agentii economici romani cu nave proprii, nu cu nave inchiriate", a declarat Traian Basescu, afirmand ca Oprean a ramas cu "naravurile lui socru-sau si ale soacra-sii", potrivit News.ro. "Fabulatorul (Mircea Oprean - n.r.) nu spune nici mai mult, nici mai putin decit ca am angajat eu nava, dar i-au ramas lui ta-su mare pieile de vaca pe cheu pentru ca eu am pus nava sa faca contrabanda, adica am incarcat-o cu blugi, tigari si whiskey si am trimis-o sa faca contrabanda in loc sa-i aduc lui socru-su pieile de vaca ca sa faca bocanci.

Liderul PMP a subliniat ca Mircea Oprean minte si ca este o persoana careia "nu i-a placut condamnarea comunismului", afirmand ca rudele lui Ceausescu trebuie sa suporte consecintele. Un individ care a trait in atmosfera securistoida a lui socru-sau si al soacra-sii vine sa vorbeasca public despre un om pe care nu l-a vazut in viata lui si cred ca nici n-a auzit pana am iesit presedinte de mine, dar isi arunca spurcata propaganda de tip comunist la pachet cu Rosca Stanescu asupra unui om pe care probabil il uraste. Stiu ca nu i-a placut ca am declarat comunismul regim ilegitim si criminal, dar trebuie sa suporte si rubedeniile lui Ceausescu consecintele", a mai spus fostul sef al statului. In primul rand eu nu am fost trimis de o intreprindere de comert exterior, n-am fost trimis de Ministerul de Externe, n-am fost trimis de Ministerul de Interne. Cred am fost cel mai cautat politician legat de acest lucru si slava Domnului ca a... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro