Basescu, despre "emisiunea-capcana" de la Realitatea TV: Rares Bogdan, "noul Gadea+SRS s-a gudurat pe langa mine"

Dupa ce a participat, vineri, la o emisiune difuzata de Realitatea TV, fostul presedinte a povestit, pe contul sau de Facebook, cum a aparut invitatia, dar si cum s-au desfasurat lucrurile dupa incheierea emisiunii. Organizatorii emisiunii au ratat ocazia sa ofere romanilor sansa de a primi de la mine informatii despre decizii si mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodata de un presedinte care a fost consecutiv 10 ani la Cotroceni.Mie imi pare rau de ratarea acestei ocazii.

acum 66 luni (19 Apr 2015)

Dupa ce a participat, vineri, la o emisiune difuzata de Realitatea TV, fostul presedinte a povestit, pe contul sau de Facebook, cum a aparut invitatia, dar si cum s-au desfasurat lucrurile dupa incheierea emisiunii.

Cu o zi inainte, domnul Hoandra m-a invitat printr-un sms prin care ma informa ca tema emisiunii este legata de mandatele mele la Cotroceni si ca vor participa domnii Ion M. Mi-am zis ca este in regula 3 la 1, avind in vedere avantajul informational al unui proaspat fost presedinte si considerind ca Hoandra va ramine moderator",a aratat el. Hoandra pe care, in drum spre studio, l-am intrebat daca el si invitatii stiu destula carte pentru a putea face o emisiune de doua ore despre mandatele de 10 ani ale unui presedinte. Hoandra m-a asigurat, pe drum, ca va fi o emisiune grea pentru ca sunt pregatiti si mi-a strecurat ca, mai tirziu, ar putea sa vina si dl. De regula, invitatii sunt in platou sau esti condus acolo unde se afla si acestia. Din intrarea in platou, din schimbarea de lista a invitatilor si din ce-mi spusese Hoandra la sosire, mi-am dat seama ca emisiunea este o capcana si am tratat-o ca atare", a povestit Basescu.

El a spus ca, dupa incheierea emisiunii, "Hoandra si Rares Bogdan se gudurau" pe langa el.

"La terminarea emisiunii, Hoandra si Rares Bogdan se gudurau pe linga mine, desigur in calitate de gazda, incercind sa-mi spuna ca ei sunt baieti buni si ca n-au nimic cu mine. Ajuns acasa, am cerut sotiei toate lamiile pe care le avea in frigider si le-am mincat fara zahar din cauza personajului, in timp ce ma intrebam de ce a coborit atit de jos si dl.

"Mi-am dorit sa vorbesc despre realitati si intimplari din cei 10 ani de mandat. Organizatorii emisiunii au ratat ocazia sa ofere romanilor sansa de a primi de la mine informatii despre decizii si mecanisme decizionale, lucruri care nu le-au fost spuse niciodata de un presedinte care a fost cons... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro