Basescu, despre criza din PSD: Intr-un context european important, de care Romania ar putea profita, Dragnea si Tudose "se joaca de-a doamna Carmen"

Basescu, despre criza din PSD: Intr-un context european important, de care Romania ar putea profita, Dragnea si Tudose

"Ar fi terminat ca si credibilitate (premierul Tudose - n.r.), intern si extern, si Dragnea trebuie sa tina cont de asta: daca vrea sa salveze un om, pe Carmen Dan sau Guvernul", a afirmat fostul presedinte.

acum 56 luni (15 Jan 2018)

"Romania este interesata de fondurile de coeziune, care inseamna autostrazi si cai ferate modernizate, iar noi ne jucam de-a doamna Carmen Dan. Dragnea va incerca o mentinere a doamnei Dan in Guvern, pe care cel mai probabil o va accepta Tudose, lucru care il va descalifica, ca premier. El ar deveni, in situatia asta, un om cu autoritate zero nu doar in fata membrilor Guvernului, dar si a oamenilor din Politie, care or sa constate ca "Soimul Gigel" nu a putut. Ar fi varianta doi, in care Dragnea sa nu o mentina pe doamna Dan in Guvern si sa isi puna tot un om al lui", a declarat Traian Basescu. El a spus ca in lumea civilizata nu exista o situatie in care premierul sa ii spuna unui membru al cabinetului "tu pleci" si acel om sa ramana. "Ar fi terminat ca si credibilitate (premierul Tudose - n.r.), intern si extern, si Dragnea trebuie sa tina cont de asta: daca vrea sa salveze un om, pe Carmen Dan sau Guvernul", a afirmat fostul presedinte. El i-a acuzat pe Liviu Dragnea si Mihai Tudose ca intr-un context european extrem de important, de care Romania ar putea profita, ei "se joaca de-a doamna Carmen Dan". Fostul presedinte crede ca "singura solutie de a salva Guvernul este ca ministrul Carmen Dan sa plece, iar Mihai Tudose sa-i accepte lui Liviu Dragnea un alt ministru de Interne". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro