Basescu: Codruta Kovesi poate fi o varianta competitiva pentru Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019

Basescu: Codruta Kovesi poate fi o varianta competitiva pentru Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019

"Nu am vazut articolul, dar daca este trecuta in categoria politicenilor de viitor, inseamna ca cei de la Le Monde au facut o analiza consistenta si au inteles ca are abordari de om politic, si nu de procuror.

acum 80 luni (25 Mar 2017)

"Nu am vazut articolul, dar daca este trecuta in categoria politicenilor de viitor, inseamna ca cei de la Le Monde au facut o analiza consistenta si au inteles ca are abordari de om politic, si nu de procuror. Pentru functia pe care o indeplineste, e un semnal foarte prost, pentru ca arata ca asa se vede. E clar ca e un politician de viitor doamna Kovesi, cu conditia sa nu se constate incalcari ale legii in activitatea dansei", a declarat Basescu.

Intrebat unde o vede pe Kovesi in viitor in cazul in care va fi demisa de la DNA, fostul presedinte a raspuns: "In procuratura. Banuiesc ca nu isi va abandona meseria pe care spune ca o iubeste foarte mult. Nu cred ca a fost nascuta sa fie numai sefa".

De asemenea, intrebat daca exista posibilitatea ca actuala sefa a DNA sa candideze la alegerile prezidentiale din 2019, Basescu a precizat: "Poate fi, de ce nu? Este clar ca in acest moment, in afara de Iohannis nu exista niciun competitor.

Fostul presedinte sustine ca liderul PSD Liviu Dragnea nu ar avea nicio sansa la prezidentialele din 2019 si a atras atentia supra faptului ca este tarziu pentru a aparea politicieni care sa poata castiga acest scrutin. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro