Basescu: Cer demisia sau demiterea imediata a sefului Jandarmeriei

Ce incredere sa mai avem in Jandarmerie, si o spune seful statului, cand lasa sa fie batuti ziaristi de la presa nefavorabila puterii, sau considerata nefavorabila puterii, si cand se duc cu o intreaga divizie daca un mascarici de la o televiziune e deranjat de motociclete, dar mascariciul este un suporter al lui Ponta", a mai spus Traian Basescu.

acum 101 luni (8 Sep 2014)

Presedintele Traian Basescu a cerut, luni, demisia sau demiterea imediata a sefului Jandarmeriei, el reclamand o "obedienta excesiva" in functionarea acestei institutii.

Seful statului a facut referire la lipsa de reactie a Jandarmeriei in momentul in care, cu ocazia manifestatiei de la Cotroceni declansate de vedetele Antena 3 dupa condamnarea lui Dan Voiculescu la 10 ani de inchisoare, protestatarii au batut o jurnalista, dar si la alte intamplari din ultima perioada. Ne aflam in fata unui fenomen de obedienta excesiva fata de tot ce inseamna PSD, de la un mascarici de la o televiziune pana la manifestatii, elemente care arata ca institutia a cedat si este una esentiala in pastrarea ordinii. Ce incredere sa mai avem in Jandarmerie, si o spune seful statului, cand lasa sa fie batuti ziaristi de la presa nefavorabila puterii, sau considerata nefavorabila puterii, si cand se duc cu o intreaga divizie daca un mascarici de la o televiziune e deranjat de motociclete, dar mascariciul este un suporter al lui Ponta", a mai spus Traian Basescu. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro