Basescu, ATAC FARA PRECEDENT la adresa PSD si ACL: Ponta si Iohannis sunt mincinosi si corupti

Basescu, ATAC FARA PRECEDENT la adresa PSD si ACL: Ponta si Iohannis sunt mincinosi si corupti

PSD spune ca sunt in intelegere cu Iohannis, PSD si cu toti propagandistii lor, ACL spune, cu toti propagandistii lor - si aici, oameni care au pretentia ca sunt de dreapta, ca s-au inrolat in aceasta zona, desi unii din ei pana acum doua luni nu stiau cat de dulci sa fie cu Ponta- acesti oameni de dreapta gasesc cu cale sa propage mesajul ca presedintele este in intelegere, cu Ponta, de fapt. Statul roman trebuia sa primeasca 580 de milioane de dolari, domnul Ponta a incercat sa scoata o lege, am intervenit la Curtea Constitutionala, s-a dovedit ca n-avea dreptul sa scoata o lege si atunci a scos o Hotarare de Guvern, prin care, in loc sa solicite sa primeasca datoria de 580 de milioane de dolari, a primit sau a fost de acord sa primeasca doar 200 de milioane de dolari, pe care va confirm ca, pana azi, statul roman nu i-a primit.

acum 67 luni (13 Oct 2014)

- Am vazut, in ultimele doua luni, o campanie furibunda a celor doua blocuri politice, pe de-o parte, Ponta cu propagandistii si cu parlamentarii lui, pe de alta parte, ACL-ul sau PNL-ul, cum se numeste acum. PSD spune ca sunt in intelegere cu Iohannis, PSD si cu toti propagandistii lor, ACL spune, cu toti propagandistii lor - si aici, oameni care au pretentia ca sunt de dreapta, ca s-au inrolat in aceasta zona, desi unii din ei pana acum doua luni nu stiau cat de dulci sa fie cu Ponta- acesti oameni de dreapta gasesc cu cale sa propage mesajul ca presedintele este in intelegere, cu Ponta, de fapt. Nu il voi sustine pe Ponta si nici nu am vreo intelegere cu el si nu il sustin si nici nu il voi sustine pe Iohannis. Motivul valabil pentru amandoi: amandoi sunt mincinosi, amandoi sunt corupti, nu mai vorbim de oportunismul care ii caracterizeaza pe amandoi.

- De ce ii consider pe cei doi, Ponta si Iohannis, si mincinosi si corupti. Mincinos -- pana de curand era master la Catania, acum nu mai este in CV-ul oficial, dupa ce si-a dat seama ca a scris o minciuna si nu e in regula. Statul roman trebuia sa primeasca 580 de milioane de dolari, domnul Ponta a incercat sa scoata o lege, am intervenit la Curtea Constitutionala, s-a dovedit ca n-avea dreptul sa scoata o lege si atunci a scos o Hotarare de Guvern, prin care, in loc sa solicite sa primeasca datoria de 580 de milioane de dolari, a primit sau a fost de acord sa primeasca doar 200 de milioane de dolari, pe care va confirm ca, pana azi, statul roman nu i-a primit. Mai mult decat atat, s-a incheiat un protocol cu Kazmunai prin care se instituie un fond de investitii, de un miliard de dolari. Nu s-a creat nici macar biroul la care sa stea presedintele acestui fond, daramite fondul de 1 miliard de dolari.

-V-as aduce aminte de povestea cu privatizarea CFR Marfa, cand a incercat sa bage pe seama CSAT o decizie pur comerciala de atribuire catre Gruia Stoica, a contractului de privatizare CFR Marfa. In d... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro