Basescu: Am semnat pentru cine am incredere. Udrea, mult mai inteligenta decat Ponta

Basescu: Am semnat pentru cine am incredere. Udrea, mult mai inteligenta decat Ponta

Putea foarte bine sa se alature marii aliante, noului PNL, nu a facut-o pentru ca acolo nu s-a regasit, intre cei care tocmai semnasera pentru suspendarea mea sau care dadusera lovituri statului de drept (...) De Ponta, nu mai vorbesc, este un kitsch, un fals (...)Tot CV- ul acestui om este un fals, iar de Iohannis...pana mai acum cateva luni, era sustinatorul loviturii de stat din vara lui 2012.

acum 118 luni (21 Sep 2014)

"Elena Udrea nu a basculat in functie de cum i s-a parut ca merg voturile, a ramas chiar unde erau voturi mai putine, dar si-a mentinut punctele de vedere. Putea foarte bine sa se alature marii aliante, noului PNL, nu a facut-o pentru ca acolo nu s-a regasit, intre cei care tocmai semnasera pentru suspendarea mea sau care dadusera lovituri statului de drept (...) De Ponta, nu mai vorbesc, este un kitsch, un fals (...)Tot CV- ul acestui om este un fals, iar de Iohannis...pana mai acum cateva luni, era sustinatorul loviturii de stat din vara lui 2012.

Totodata, Traian Basescu a oferit un alt argument pentru care o sustine pe Elena Udrea, faptul ca "atat timp cat a fost ministru, a semnat 6.000 de proiecte, ceea ce arata ca este preocupata de crearea locurilor de munca".

Pe de alta parte, seful statului l-a atacat pe Victor Ponta, criticand modul in care a ales sa isi lanseze candidatura la prezidentiale si numindu-l un "Kim Jong-un al Romaniei". Seamana leit cu ce am vazut la Kim Jong-un, care se pare ca e extrem de atractiv pentru Ponta. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro