Barosso, Traian Basescu si Monica Macovei au fost ATACATI DUR de Adrian Nastase: "Freedom fighter" si "FOSTUL PROCUROR COMUNIST"

Barosso, Traian Basescu si Monica Macovei au fost ATACATI DUR de Adrian Nastase:

Fostul prim-ministru al Romaniei, Adrian Nastase, a comentat pe blogul sau subiectul interceptarilor si i-a acuzat in termeni duri pe fostul presedinte Traian Basescu si pe fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, care si-au exprimat opiniile cu privire la subiect. Sistemul de probe, promovat de "guru" Macovei, a fost utilizat corespunzator - numarul imens de martori ai acuzarii (974 de martori in "Trofeul Calitatii", record mondial);

acum 53 luni (13 Mar 2016)

Fostul prim-ministru al Romaniei, Adrian Nastase, a comentat pe blogul sau subiectul interceptarilor si i-a acuzat in termeni duri pe fostul presedinte Traian Basescu si pe fostul ministru al Justitiei, Monica Macovei, care si-au exprimat opiniile cu privire la subiect.

Interventia lui Nastase a venit in contextul in care Curtea Constitutionala a anuntat recent ca Serviciul Roman de Informatii nu mai poate face interceptari in dosare penale pentru ca nu este organ de urmarire penala. exista doar persoane de care nu ne-am ocupat suficient.ยป Basescu, imediat dupa alegerile din 2004, si-a format o echipa care a stiut ce are de facut. Sistemul de probe, promovat de "guru" Macovei, a fost utilizat corespunzator - numarul imens de martori ai acuzarii (974 de martori in "Trofeul Calitatii", record mondial); sistemul denunturilor sub presiune (vezi "Trofeul calitatii" sau Octavian Cretu, de la Borsec, in "Zambaccian"); utilizarea inregistrarilor ambientale inainte de aprobarea legii care le stabilea (Dosarul "Zambaccian"), utilizarea drept corp delict a unor dolari care nu fusesera tipariti (Dosarul "Zambaccian"). Asa arata "statul de drept" al lui Basescu, in complicitate cu Barrosso (n.r. Citeste si:

+TIRIAC a fost dat de GOL din ELVETIA. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro