Baronul PSD Titi Constantinescu, primarul Barladului, demisie in lacrimi: "Decada Constantiniana s-a incheiat!"

Primarul PSD de Barlad, Constantin Constantinescu, a dat citire demisiei la finele sedintei de Consiliu Local Barlad. Pe 12 februarie a semnat un acord de vinovatie cu procurorii de la Curtea de Apel Iasi si si-a negociat pedeapsa la un an de inchisoare cu suspendare. A jignit o ziarista spunand ca meseria ei este pe soseaua de centura si a boicotat propria conferinta FOTO Investitii de fite la polul saraciei: jacuzzi si cinema 3D.

acum 60 luni (26 Feb 2015)

Primarul PSD de Barlad, Constantin Constantinescu, a dat citire demisiei la finele sedintei de Consiliu Local Barlad.

Aceasta intra in vigoare de la 1 martie si motivul invocat a fost problemele de sanatate, nicidecum cele cu legea.

La sedinta au fost invitati sefii mai multor servicii din Primarie, dar si deputatul PSD Adrian Solomon, fin de cununie al primarului Constantinescu si fost vice-primar in primul mandat pe care l-a avut nea' Titi (2004-2008).

Imediat dupa citirea demisiei, a luat cuvantul deputatul Solomon care a tinut sa spuna ca "decada Constantiniana a fost plina de realizari", apreciat ca acesta a fost "cel mai bun primar din perioada postdecembrista" si ca a fost victima unor legi gresite "facute cu fundul".

Edilul are calitate de inculpat intr-un dosar de conflict de interese in forma continuata. Pe 12 februarie a semnat un acord de vinovatie cu procurorii de la Curtea de Apel Iasi si si-a negociat pedeapsa la un an de inchisoare cu suspendare. Judecatorii pot respige acordul de recunoastere a vinovatiei daca constata ca nu sunt indeplinite toate conditiile formale cerute de lege si considera ca pedeapsa negociata cu procurorii a fost prea banda. Tot atunci a prezentat motivarea procurorilor DNA care i-au dat NUP pentru luare si dare de mita, trafic de influenta. A facut referiri si la dosarul privind conflictul de interese ramas pe masa procurorilor, fara a spune ca si-a asumat deja vinovatia si a acceptat cea mai banda pedeapsa: un an cu suspendare.

Citeste si:

Primarul de Barlad, transferat de urgenta la Iasi. Cardiologii i-au evaluat starea de sanatate

Primarul de Barlad s-a cocotat pe spiritul civic al orasului. Edilul si-a aprobat in consiliul local gazeta de propaganda

Primarul de Barlad calca in picioare presa potrivnica. A jignit o ziarista spunand ca meseria... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro