Baronii PSD il preseaza pe Ponta sa ii scape de dosare

"Poate sa te ia cu mascatii de la masa, cum m-a luat pe mine acum cinci luni de zile, pe motiv de urgenta, si timp de cinci luni de zile in dosarul meu sa nu faca niciun act procurorii", a afirmat Mazare, in cadrul reuniunii din Constanta pentru validarea candidaturii lui Victor Ponta. Imi doresc un om de echipa, care sa fie echilibrat, sa nu aiba dusmanii si sa spuna: stanga, dreapta, sunt presedintele tuturor, nu mai vreau sa va bateti intre voi, nu mai vreau sa va faceti dosare penale intre voi, avem nevoie de tot ce inseamna lider si de stanga si de dreapta", a explicat Vanghelie.

acum 55 luni (14 Sep 2014)

Congresul extraordinar al PSD reunit vineri, la Alba Iulia, a validat cu unanimitate de voturi scrutinul intern prin care Victor Ponta a fost desemnat candidat la prezidentiale. Conferintele judetene au avut loc in paralel cu congresul si au transmis rezultatele printr-un sistem de videoconferinta, care le-a permis delegatilor si urmarirea discursurilor tinute la Alba Iulia. La alegerile precedente spunea ca pleaca in Brazilia

Reuniunile locale ale social-democratilor, desfasurate in fiecare judet, au fost marcate de discursuri pe o tema sensibila pentru PSD: dosarele intocmite de procurori. "Poate sa te ia cu mascatii de la masa, cum m-a luat pe mine acum cinci luni de zile, pe motiv de urgenta, si timp de cinci luni de zile in dosarul meu sa nu faca niciun act procurorii", a afirmat Mazare, in cadrul reuniunii din Constanta pentru validarea candidaturii lui Victor Ponta.

Mazare, injuraturi la adresa procurorilor

El a continuat cu o injuratura dura la adresa procurorilor, fiind aplaudat de participanti dupa rostirea cuvintelor obscene. "De asta trebuie sa-l votam pe Ponta, ca sa traim intr-o tara normala", a concluzionat Mazare,

Citeste si: Mazare: Daca nu iese Ponta, nu mai stau. M-am saturat sa am sedinte cu avocatii de doua ori pe zi

La randul sau, presedintele PSD Sector 5, Marian Vanghelie, le-a spus participantilor la conferinta PSD Bucuresti ca il sustine pe Victor Ponta, indiferent de suparari, aratand ca nu este fan al premierului si nu sustine pe nimeni "pe gratis".Tema presedintelui care nu se ocupa de dosare a aparut si in discursul lui Vanghelie. Imi doresc un om de echipa, care sa fie echilibrat, sa nu aiba dusmanii si sa spuna: stanga, dreapta, sunt presedintele tuturor, nu mai vreau sa va bateti intre voi, nu mai vreau sa va faceti dosare penale intre voi, avem nevoie de tot ce inseamna lider si de stanga si de dreapta", a explicat Vanghelie.

Presedintele PSD Vrancea, Marian Oprisan, al... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro