Barcute sarate cu crema de branza si marar, ideale pentru mic dejun
Ingrediente: Aluat : 650 grame faina 2 linguri rase zahar 2 lingurite sare 10 grame drojdie uscata 2 oua 300 mililitri lapte 100 mililitri ulei Umplutura: 500 grame cas sau telemea 2 oua marar verde tocat sare (optional) 1 ou pentru uns deasupra Mod de preparare: Umplutura: dam telemeaua pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi amestecam cu mararul tocat si ouale.
Ingrediente:
Aluat :
650 grame faina
2 linguri rase zahar
2 lingurite sare
10 grame drojdie uscata
2 oua
300 mililitri lapte
100 mililitri ulei
Umplutura:
500 grame cas sau telemea
2 oua
marar verde tocat
sare (optional)
1 ou pentru uns deasupra Mod de preparare:
Umplutura: dam telemeaua pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi amestecam cu mararul tocat si ouale.
Aluat: cernem faina intr-un castron, apoi adaugam restul ingredientelor si framantam un aluat elastic.
Rasucim 2 capete si apasam putin aluatul pentru a nu se desface, astfel incat sa se vada interiorul.
Asezam barcuta formata in tava tapetata cu hartie de copt.
Lasam 15 minute barcutele in tava, apoi le dam la cuptor pana se rumenesc deasupra.
Pofta buna!
Sursa: miramirc.ro ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro