Barcute sarate cu crema de branza si marar, ideale pentru mic dejun

Barcute sarate cu crema de branza si marar, ideale pentru mic dejun

Ingrediente: Aluat : 650 grame faina 2 linguri rase zahar 2 lingurite sare 10 grame drojdie uscata 2 oua 300 mililitri lapte 100 mililitri ulei Umplutura: 500 grame cas sau telemea 2 oua marar verde tocat sare (optional) 1 ou pentru uns deasupra Mod de preparare: Umplutura: dam telemeaua pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi amestecam cu mararul tocat si ouale.

acum 72 luni (25 Mar 2017)

Ingrediente:

Aluat :

650 grame faina

2 linguri rase zahar

2 lingurite sare

10 grame drojdie uscata

2 oua

300 mililitri lapte

100 mililitri ulei

Umplutura:

500 grame cas sau telemea

2 oua

marar verde tocat

sare (optional)

1 ou pentru uns deasupra Mod de preparare:

Umplutura: dam telemeaua pe razatoarea cu ochiuri mari, apoi amestecam cu mararul tocat si ouale.

Aluat: cernem faina intr-un castron, apoi adaugam restul ingredientelor si framantam un aluat elastic.

Rasucim 2 capete si apasam putin aluatul pentru a nu se desface, astfel incat sa se vada interiorul.

Asezam barcuta formata in tava tapetata cu hartie de copt.

Lasam 15 minute barcutele in tava, apoi le dam la cuptor pana se rumenesc deasupra.

Pofta buna!

Sursa: miramirc.ro ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro