Barcelona - Real Madrid, exploziv in ultimele zece minute: a castigat echipa care a ramas in zece oameni

Barcelona - Real Madrid, exploziv in ultimele zece minute: a castigat echipa care a ramas in zece oameni

Din pacate, la fel cum s-a intamplat si in amicalul Romania - Spania, si pe "Camp Nou" s-au gasit niste imbecili care au stricat momentul de reculegere. Gol Bale, anulat dubios Dupa pauza, Pique a scapat de marcajul lui Pepe la un corner si a deschis scorul (56), dar madrilenii au egalat repede, prin Benzema (62), cel care avusese cele mai putine atingeri la balon, in prima repriza, dintre toti fotbalistii aflati pe teren, inclusiv cei doi portari!

acum 95 luni (3 Apr 2016)

Din pacate, la fel cum s-a intamplat si in amicalul Romania - Spania, si pe "Camp Nou" s-au gasit niste imbecili care au stricat momentul de reculegere.

Pe teren, primele 45 de minute au fost, mai degraba, dezamagitoare si s-au incheiat fara gol. Real a acuzat si ea faptul ca centralul Hernandez Hernandez l-a iertat pe Suarez de un posibil cartonas rosu, atunci cand uruguayanul i-a dat o palma lui Pepe, primind doar "galben".

Gol Bale, anulat dubios

Dupa pauza, Pique a scapat de marcajul lui Pepe la un corner si a deschis scorul (56), dar madrilenii au egalat repede, prin Benzema (62), cel care avusese cele mai putine atingeri la balon, in prima repriza, dintre toti fotbalistii aflati pe teren, inclusiv cei doi portari! Mai intai, a fost un gol anulat dubios lui Bale pentru un presupus fault in saritura la Jordi Alba (80).

Chiar si in inferioritate numerica insa, Real si-a continuat ofensiva si a fost rasplatita dupa ce Ronaldo a facut 2-1 din pasa lui Bale (85).

S-a terminat 2-1 pentru Real Madrid, rezultat care reaprinde lupta pentru titlu, avand in vedere ca si Atletico Madrid s-a impus, astazi, scor 5-1 cu Real Betis. Cu sapte etape inainte de final, podiumul arata asa:

1. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro