Barbatul executat in stil mafiot, legaturi cu omul de afaceri Mohammad Mourad

Este cetatean sirian, de 53 de ani, cunoscut cu numele de Saleh Haj Moustafa, care ar fi fost mana dreapta a omului de afaceri libanez Mohammad Mourad, potrivit Mediafax. Cadavrul este in stare avansata de putrefactie, dar nu a fost transat, ci asezat in asa fel incat sa incapa in geanta, au relevat cercetarile de la INML, potrivit unor surse apropiate anchetei.

acum 96 luni (9 Apr 2015)

UPDATE: Masina era proprietatea firmei lui Mohammad Mourad, a confimat omul de afaceri pentru B1 TV. Nu aveam contract de munca cu dumnealui. El avea intentia de a cumpara masina, a primit masina pe cand era angajat si a ramas la el.", a declarat Mourad pentru B1 TV.

Mohammad Mourad a mai precizat ca Directia Antifrauda face controale la firmele lui.

---------

UPDATE: Cadavrul a fost identificat. Este cetatean sirian, de 53 de ani, cunoscut cu numele de Saleh Haj Moustafa, care ar fi fost mana dreapta a omului de afaceri libanez Mohammad Mourad, potrivit Mediafax.

Potrivit apropiatilor, sirianul avea o firma prin care aproviziona cu marfuri generale hoteluri si restaurante.

------ Un cadavru a fost gasit, miercuri, in portbagajul unei masini din Sectorul 2, din Capitala.

Cadavrul este in stare avansata de putrefactie, dar nu a fost transat, ci asezat in asa fel incat sa incapa in geanta, au relevat cercetarile de la INML, potrivit unor surse apropiate anchetei.

Citeste si: Cadavru gasit in portbagajul unei masini din Capitala

In urma necropsiei se va determina cauza decesului si data la care a survenit acesta.

Ancheta este desfasurata de Serviciul Omoruri din Politia Capitalei, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro