Barbatul care a insotit-o pe ucigasa de la metrou la film: "Nu mi-a dat de inteles ca e in depresie. Probabil suferea din dragoste"

Barbatul care a insotit-o pe ucigasa de la metrou la film:

Criminala de la metrou a mers insotita de un barbat la inceputul lunii decembrie la fimul "Crima din Orient Express", in Craiova. Reamintim ca o angajata a unui cinematograf din Craiova a marturisit recent ca a recunoscut-o pe Magdalena Serban, care ar fi venit de mai multe ori intr-o saptamana la un film, insotita de un barbat. Era insotita de un barbat in varsta de 40 de ani, un om al strazii, iar ea era la fel imbracata ca atunci cand a comis crima de metrou.

acum 33 luni (19 Dec 2017)

Criminala de la metrou a mers insotita de un barbat la inceputul lunii decembrie la fimul "Crima din Orient Express", in Craiova.

"Mi-a povestit ca mama ei era o femeie de moravuri usoare. Tatal ei era un om violent si nu-i dadea de mancare, o familie destramata. Ne-am cunoscut la un camin de nefamilisti, stateam in anexe diferite. In Spania mi-a spus ca a adus-o o prietena si tot ea a dus-o la barbati. Mi s-a parut o fata la locul ei, am fost surprins, mi-a dat telefon politia si mi-a spus sa nu mai vorbesc cu ea ca este arestata. Am fost cu ea la film, la , in celelalte sali erau desene animate, dar nu a vrut. Dupa ce am vazut filmul a vrut sa ma mut cu ea la Bucuresti, dar i-am spus ca am serviciu si nu pot sa-l las. Nu am avut relatii sexuale cu ea, pentru ca eu sunt un om religios. In cele trei zile nu mi-a dat de inteles ca este in depresie. Intr-o luna a facut foamea ca au dat-o afara de la serviciu ca nu dadea rest bine la clienti. Reamintim ca o angajata a unui cinematograf din Craiova a marturisit recent ca a recunoscut-o pe Magdalena Serban, care ar fi venit de mai multe ori intr-o saptamana la un film, insotita de un barbat. "A venit la cinematograf la inceputul lunii decembrie de trei ori in sapte zile. Era insotita de un barbat in varsta de 40 de ani, un om al strazii, iar ea era la fel imbracata ca atunci cand a comis crima de metrou. A doua oara au venit si au cumparat bilete la filmul , iar ulterior aceasta a revenit, s-a uitat pe afise si a plecat. Nu mi-a venit sa cred ca am stat fata in fata cu o criminala", a povestit femeia care le-a vandut biletele la film.

Magdalena Serban a impins-o pe data de 12 decembrie pe Alina Ciuc sub rotile trenului, in statia Dristor. Tanara in varsta de 25 de ani a decedat, iar criminala s-a facut imediat nevazuta, insa a fost prinsa dupa cateva ore de oamenii legii. Potrivit rudelor Magdalenei Serban, femeia a fost internata intr-o clinica de psihiatrie din Madrid in 2009, unde ar fi fost tratat... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro