Barbatul acuzat de crima de pe Calea Victoriei din Capitala a fost arestat preventiv

Barbatul acuzat de crima de pe Calea Victoriei din Capitala a fost arestat preventiv

Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Tiberiu Radu (42 de ani), acuzat de omor si retinut joi de procurorii Parchetului Capitalei.

acum 75 luni (29 Apr 2016)

Judecatorul de drepturi si libertati de la Tribunalul Bucuresti a dispus arestarea preventiva pentru 30 de zile a lui Tiberiu Radu (42 de ani), acuzat de omor si retinut joi de procurorii Parchetului Capitalei. Decizia poate fi contestata la Curtea de Apel Bucuresti, care va hotari definitiv daca Tiberiu Radu ramane in arest preventiv, va fi plasat in arest la domiciliu sau cercetat sub control judiciar.

Joi dimineata, in jurul orei 9.35 echipajele SMURD si Politia au fost alertate printr-un apel la numarul 112 ca o femeie a fost injughiata intr-un magazin de pe Calea Victoriei din Capitala unde lucra.

Politistii Sectorului 1 l-au gasit pe Tiberiu Radu joi la pranz, in apropierea locului in care a avut loc crima si l-au dus la Politia Capitalei pentru audieri, apoi au emis pe numele lui ordonanta de retinere.

Victima, Loredana Ivan, in varsta de 38 de ani facuse in urma cu cateva saptamani o plangere la Politie care viza fapte de amenintare In 8 aprilie, politistii de la Sectia 1 au dus dosarul la Parchet si au propus inchiderea anchetei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro