Barbatii mai tineri care poarta boxeri, mult mai fertili

Barbatii mai tineri care poarta boxeri, mult mai fertili

"Barbatii care poarta lenjerie de corp stramta sunt de doua ori si jumatate mai susceptibili de a avea spermatozoizi mai putini si de proasta calitate, decat cei care poarta boxeri", a mai declarat specialistul.

acum 77 luni (18 Jun 2016)

Femeile care vor copii ar trebui sa fie atente la lenjeria intima a partenerilor de vita. Cu cat e mai stramta si mai sexy, cu atat sansele ca acestia sa produca sperma de proasta calitate creste.

Barbatii care poarta lenjerie de corp restrictiva sunt de doua ori mai susceptibili sa aiba spermatozoizi mai putin numerosi, in comparatie cu cei care se imbraca in haine lejere, arata expertii de la Universitatea din Sheffield. Pe de alta parte, ei le recomanda femeilor sa aleaga parteneri cat mai tineri pentru a-si creste sansele de a ramane gravide. "E cunoscut faptul ca barbatii trecuti de 40 sunt mult mai putin fertili si, in plus, sunt predispusi sa conceapa copii cu probleme, cum ar fi autismul, schizofrenie etc. Si sansele de avort cresc atunci cand tatal este inaintat in varsta", arata Allan Pacey, expert la Universitatea din Sheffield, citat de Daily Mail.

"Barbatii care poarta lenjerie de corp stramta sunt de doua ori si jumatate mai susceptibili de a avea spermatozoizi mai putini si de proasta calitate, decat cei care poarta boxeri", a mai declarat specialistul. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro