Barbat jefuit de doi talhari homosexuali, dupa o partida de sex in trei. Motivul jafului: nu s-au inteles la pret

Barbat jefuit de doi talhari homosexuali, dupa o partida de sex in trei. Motivul jafului: nu s-au inteles la pret

Suparati ca nu au primit banii conveniti pentru partida de amor in trei, cei doi tineri l-au lovit cu pumnii pe barbatul de 50 de ani si i-au furat telefonul mobil, o tableta si un lant de aur.

acum 61 luni (7 Feb 2018)

In urma cu trei zile, barbatul de 50 de ani cauta pe Facebook parteneri care sa ii satisfaca fanteziile homosexuale.

Andrei Nicu, de 22 de ani, din comuna argeseana Maracineni, si Marian Trifu, de 21 de ani, din comuna Corbu, judetul Olt, s-au dus acasa la barbat luni seara. Si, dupa o partida de amor in trei, tinerii i-au cerut barbatului sa le dea suma asupra careia convenisera pe Facebook. Suparati ca nu au primit banii conveniti pentru partida de amor in trei, cei doi tineri l-au lovit cu pumnii pe barbatul de 50 de ani si i-au furat telefonul mobil, o tableta si un lant de aur.

Si marti 6 februarie, in jurul orei 3 dimineata, la doar o ora dupa sesizarea talhariei, un echipaj al Sectiei 3 de la Politia Pitesti care urmarea o masina i-a localizat pe cei doi tineri care corespondeau descrierii facute de barbatul talharit.

Talharii au fost dusi la audieri, iar acolo s-au intalnit cu bucatarul pe care il jefuisera dupa partida de amor in trei. Marti seara, magistratii Judecatoriei Pitesti au emis mandate de arestare pe 30 de zile pentru cei doi tineri. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro