Barbat din Suceava, JUDECAT pentru OMOR din CULPA. Cainele sau a muscat si UCIS un copil

Barbat din Suceava, JUDECAT pentru OMOR din CULPA. Cainele sau a muscat si UCIS un copil

Un copil in varsta de sase ani, din localitatea suceveana Calinesti Enache, a murit, in martie 2012, ca urmare a muscaturilor de caine, el fiind gasit la aproximativ o suta de metri de case.

acum 74 luni (13 Oct 2014)

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava, procurorii au dispus trimiterea in judecata, in stare de libertate, a lui Nicolai Martiniuc, pentru ucidere din culpa si lovire sau alte violente.

Conform cercetarilor, in 24 martie 2012, din cauza ca nu a luat masuri de prevenire a atacului canin, cainele care ii apartinea lui Martiniuc, abandonat anterior, aflat pe imasul din satul Calinesti Enache, comuna Darmanesti, a atacat si muscat de mai multe ori un copil, provocandu-i leziuni grave care au dus la deces.

Un copil in varsta de sase ani, din localitatea suceveana Calinesti Enache, a murit, in martie 2012, ca urmare a muscaturilor de caine, el fiind gasit la aproximativ o suta de metri de case. Copilul plecase de acasa sa se joace pe un imas din apropiere si a fost atacat de caini, el murind in urma muscaturilor multiple de caine, inclusiv in zona gatului.

Acest atac a fost vazut de la distanta de doua femei, dar pana cand acestea au ajuns la locul respectiv copilul nu mai misca. ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro