Barbat din Arges, retinut dupa ce a amenintat cu moartea, pe Facebook, o politista care i-a retinut permisul

Un barbat din Arges a fost retinut, pentru 24 de ore, dupa ce a amenintat cu moartea pe Facebook o politista care i-a retinut permisul de conducere, informeaza Ziarul Arges.

acum 62 luni (25 Jul 2017)

Un barbat din Arges a fost retinut, pentru 24 de ore, dupa ce a amenintat cu moartea pe Facebook o politista care i-a retinut permisul de conducere, informeaza Ziarul Arges. El a fost dus, luni, la audieri la Parchetul de pe langa Judecatoria Pitesti.

La finalul saptamanii trecute, politista a fost fotografiata de conducatorul auto, care a pus apoi poza pe Facebook, insotita de un mesaj de amenintare cu moartea. Dupa ce alte persoane i-au transmis comentarii dure la postarea facuta, atentionandu-l ca e ilegal ce face si ca poate fi cercetat penal, barbatul a continuat la fel de dur: "Ii faceam filmare cum o jumuleam fir cu fir si unghie cu unghie pe viu, sa vada ce poate face un analfabet". In functie de constatari, procurorul de caz va dispune masurile legale care se impun.

Barbatul retinut pentru ultraj si amenintare risca pana la sase ani de inchisoare. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro