Barbat condamnat la inchisoare fiindca si-a amenintat avocata cu pistolul, amintindu-i de "cazul Elodia"

Barbat condamnat la inchisoare fiindca si-a amenintat avocata cu pistolul, amintindu-i de

Astfel, instanta a decis ca Luigi Vasi este vinovat de santaj in concurs real in forma continuata in stare de recidiva postcondamnatorie si a dispus cate trei ani de inchisoare pentru fiecare cap de acuzare din acest ultim dosar.

acum 23 luni (12 Mar 2018)

Luigi Vasi este deja incarcerat la Penitenciarul Margineni, dupa ce in toamna anului 2011 a lovit cu masina doi agenti de politie care il urmareau. Astfel, instanta a decis ca Luigi Vasi este vinovat de santaj in concurs real in forma continuata in stare de recidiva postcondamnatorie si a dispus cate trei ani de inchisoare pentru fiecare cap de acuzare din acest ultim dosar. In plus, Vasii a fost obligat de instanta sa plateasca daune morale in valoare de 10.0000 de lei uneia dintre avocate care s-a constituit parte civila in dosar. El a fost trimis in judecata si gasit vinovat de tentativa la omor deosebit de grav, fals de identitate si uzurpare de calitati oficiale. Femeia a reclamat ca a fost santajata, amenintata cu pistolul ca va fi Elodia 2, terorizata la telefon, urmarita si fotografiata in timp ce se afla pe strada alaturi de mama si de fiul ei. Barbatul era nemultumit ca avocata nu a reusit sa il scape de arest, asa ca s-a decis sa-i ceara inapoi banii platiti ca onorariu pe motiv ca nu si-ar fi facut meseria in mod profesionist.

In rechizitoriu, procurorii au retinut declaratiile avocatei care a povestit ca a fost amenintata ca i se vor taia tendoanele, ca va fi mutilata si ca va ajunge sa semneze in genunchi actul prin care va renunta la casa. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro