Banii primiti de Tibi Useriu de la Consiliul Judetean vor merge pentru indeplinirea unui vis

Banii primiti de Tibi Useriu de la Consiliul Judetean vor merge pentru indeplinirea unui vis

In cadrul sedintei de Consiliu Judetean de joi a fost prezent si maratonistul Tibi Useriu, care a primit premiul de excelenta pentru reusita sa de la Cercul Polar. Acesta a participat la peste 8 competitii de profil de atunci, iar luna aceasta a devenit primul est-european care a castigat 6633Ultra, una dintre cele mai dure competitii de pe mapamond, care se desfasoara de 9 ani la Cercul Polar.

acum 95 luni (31 Mar 2016)

In cadrul sedintei de Consiliu Judetean de joi a fost prezent si maratonistul Tibi Useriu, care a primit premiul de excelenta pentru reusita sa de la Cercul Polar. Acesta a primit premiul de excelenta al judetului, fiind al doilea bistritean care se bucura de aceasta titulatura care e insotita si de un premiu in bani. Te-am urmarit cu sufletul la gura pe tot parcursul competitiei si suntem mandri de tine", a precizat in cadrul sedintei, presedintele de Consiliu Judetean Radu Moldovan. Prefectul judetului Ovidiu Frent a tinut si el sa-i ofere maratonistului o diploma de excelenta, precizand ca va sustine toate proiectele pe care le desfasoara asociatia Tasuleasa Social, pe care o administreaza Tibi Useriu. De altfel, acesta l-a si intampinat pe sportiv la aeroportul din Cluj-Napoca, la intoarcerea acasa.

Acesta a mai spus ca cei 25.000 de lei primiti de la Consiliul Judetean ii va dona unui sportiv sau unui copil, pentru indeplinirea unui vis. Acesta a participat la peste 8 competitii de profil de atunci, iar luna aceasta a devenit primul est-european care a castigat 6633Ultra, una dintre cele mai dure competitii de pe mapamond, care se desfasoara de 9 ani la Cercul Polar. Va mai recomandam: Aventurile lui Tibi Useriu: "Nu stiam ca exista atatea feluri de frig". A dormit pe un rau inghetat si si-a incalzit mancarea folosindu-se de propriul corp Actiune de voluntariat cu participare record: 8000 de elevi din 168 de localitati. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro