BANI de la stat pentru romanii care isi monteaza centrale!

BANI de la stat pentru romanii care isi monteaza centrale!

}n acest an, Administratia Fondului pentru Mediu va derula Programul "Casa Verde" privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, pentru care s-au alocat 44 milioane lei pentru finantarea contractelor in vigoare si 95 milioane lei pentru contracte noi si se estimeaza ca aproximativ 15.000 de persoane fizice vor beneficia de finantare, a declarat in cadrul unui interviu acordat Agerpres Istvan Jakab, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM).

acum 69 luni (8 May 2016)

}n acest an, Administratia Fondului pentru Mediu va derula Programul "Casa Verde" privind instalarea sistemelor de incalzire care utilizeaza energie regenerabila, pentru care s-au alocat 44 milioane lei pentru finantarea contractelor in vigoare si 95 milioane lei pentru contracte noi si se estimeaza ca aproximativ 15.000 de persoane fizice vor beneficia de finantare, a declarat in cadrul unui interviu acordat Agerpres Istvan Jakab, presedintele Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM). Se stabilesc criteriile de eligibilitate, potentialii beneficiari, modalitatea de implementare a acestuia, tinand cont de necesitatile actuale.

"Astfel, in vederea deschiderii unei noi sesiuni pentru aceasta categorie de program au fost alocate fonduri de peste 90 milioane lei, fonduri de care vor beneficia aproximativ 15.000 de persoane fizice", arpeciaza presedintele AFM.

Acesta a mentionat ca modalitatile de finantare si criteriile pe care trebuie sa le indeplineasca beneficiarii se vor regasi in propunerea de ghid cu care vom veni in perioada imediat urmatoare, ghid care va fi supus dezbaterii publice pe site-ul ministerului.

Programul se areseaza persoanelor fizice, care primesc sume nerambursabile de pana la 6.000 lei, daca isi instaleaza panouri solare sau centrale pe peleti, si de maximum 8.000 de lei pentru pompe de caldura. Citeste si:

+Conditii bune de trai: Cea mai buna tara pentru persoanele in

+A fost batut in cuie ordinul privind criteriile de incadrare in grad de ... ... Citeste intreg articolul pe evz.ro