Banda de hoti care terorizeaza Moldova si Dobrogea: cine sunt banditii care au pus la cale jaful in 90 de secunde de la Altex Vaslui

Banda de hoti care terorizeaza Moldova si Dobrogea: cine sunt banditii care au pus la cale jaful in 90 de secunde de la Altex Vaslui

Cei trei barbati din Constanta au studiat mai mult timp lovitura la magazinul de electronice din Vaslui si au profitat modul in care acesta este amplasat: la marginea soselei de centura a orasului, usa de aprovizionare, pe unde au actionat fiind la nici zece metri de sosea. Cum a scapat de condamnari un hot notoriu Fiind fapte concurente, judecatorii au contopit cele sase condamnari dispuse din 2010 pana in 2014 pe numele lui Dumitru Silica (de un 1 si sase luni, 3 ani si 5 luni, 1 an si 6 luni, 1 an si 11 luni si doua pedepse de cate opt, toate aplicate pentru infractiuni de furt), cu ultima condamnare, de 4 ani, rezultand o pedeapsa finala de 5 ani.

acum 50 luni (31 Mar 2016)

Petre Vladareanu (27 ani), Dumitru Silica ( 27 ani) si Florin Moga (30 ani), toti din judetul Constanta, sunt autorii celui mai rapid jaf din istoria recenta a Politiei Romane.

In noaptea de 12/13 februarie 2016, cei trei constanteni au spart magazinul Altex din Vaslui de unde au furat 90 de telefoane de ultima generatie, actionand intr-un minut si jumatate. Hotii au fost cu mult mai rapizi decat echipajul firmei care asigura securitatea magazinului, care a ajuns dupa sapte minute de la declansarea sistemului de alarma. Au actionat in ziua in care magazinul tocmai a primit marfa, iar primul lucru pe care l-au facut dupa ce au fortat usa din spatele magazinului a fost sa distruga sistemul de alarmare si supraveghere.

Dupa aproape o luna de monitorizare si cercetari, politistii vasluieni au reusit sa dea de urma celor trei hoti, care s-au dat de gol dupa ce au vandut o parte din telefoanele mobile. Cei trei barbati din Constanta au studiat mai mult timp lovitura la magazinul de electronice din Vaslui si au profitat modul in care acesta este amplasat: la marginea soselei de centura a orasului, usa de aprovizionare, pe unde au actionat fiind la nici zece metri de sosea.

Banda de hoti care a speriat Moldova

Cel care a tintit magazinul din Vaslui a fost Petre Vladareanu, un hot cu state vechi, care anul trecut a dat mai multe spargeri in judetele Iasi si Suceava, iar in prezent fiind judecat, sub control judiciar, de Judecatoria Iasi si avand interdictia de a parasi judetul Constanta. In ianuarie 2015, dupa mai multe spargeri date in judetul Iasi, a fost prins la Falticeni, fiind suprins de un echipaj de Politie in timp ce sarea pe fereastra unei locuinte. A reusit sa fuga alaturi de complicii care il asteptau la masina, insa politistii l-au prins dupa o urmarire ca in filme si folosind focuri de arma.

Jaful de la Altex, la doi ani dupa jaful de la oficiul postal din Medgidia

<... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro