Bancuri cu celebritati. Ce intrebare ar primi Cenusareasa la o emisiune TV daca ar trai in zilele noastre

Bancuri cu celebritati. Ce intrebare ar primi Cenusareasa la o emisiune TV daca ar trai in zilele noastre

Si mergea el cu masina condusa de sofer si cum nu-i placea felul in care conducea masina ii spune sa se dea la o parte ca sa conduca el. Ce intrebare ar fi primit din public, la o emisiune TV, Cenusareasa, daca ar mai fi trait in zilele noastre: - Daca pantoful ti se potriveste perfect, doar tie, de ce iti cade de pe picior la miezul noptii, exact atunci cand trebuia sa fugi acasa de la bal, urmarita de printul cel frumos?

acum 58 luni (8 May 2018)

1.Bush, Eltin si Iliescu se duc la Dumnezeu sa le raspunda la intrebari.

Bush intreaba: "O sa prind eu ziua cand o sa scape America de teroristi?"

Eltin: "O sa prind eu ziua cand o sa scape Rusia de foame si de mafie?"

D-zeu: "Ei bine, Boris, da, o sa apuci!"

Iliescu: "O sa prind eu ziua cand o sa munceasca romanul, Doamne?"

Se uita Dumnezeu prin cartea lui magica, se tot uita si zice: "Ma, Ioane, Eu n-o s-o apuc!" Bush, Michael Jordan, Papa Ioan Paul al II-lea si un elev calatoresc cu avionul. Dintr-o data, pilotul anunta ca motorul s-a defectat si ca va trebui sa sara cu parasuta. Michael Jordan spune: "Eu sunt un baschetbalist celebru si echipa are mare nevoie de mine". Isi ia o parasuta si sare. Bush spune: "Eu sunt cel mai destept presedinte pe care l-a avut vreodata USA, eu am nevoie de o parasuta".

Papa Ioan Paul al II-lea spune catre elev:" Eu sunt batran, poti sa iei tu parasuta, salveaza-ti viata". Elevul spune ca nu este nevoie pentru ca mai este o parasuta ramasa si pentru el.

3.Capitanul de pe Titanic convoaca toti pasagerii si echipajul si le spune ca are doua vesti: una buna si una proasta.

- Peste cateva minute ne vom izbi de un iceberg si vom muri cu totii! Numai unul sta calm si, intr-un tarziu, striga:

- Dom'le capitan, da' zi-ne si vestea cea buna!

4.Ceausescu si Gorbaciov sunt invitati la un dineu alaturi de presedinti ai altor tari. Cei doi isi propun sa fure macar o lingura. Gorbaciov:

- Dragii mei, uitati-va la aceste tablouri frumoase si valoroase...

Toti se uita si in acel moment baga repede o lingura in buzunar.

Ceausescu:

- Vreti sa fac un numar de magie? Iau lingura asta de pe masa, o bag la mine in buzunar si o scot din buzunarul lui Gorbaciov. Si mergea el cu masina condusa de sofer si cum nu-i placea felul in care conducea masina ii spune sa se dea la o parte ca sa conduca el. Incepe Papa si baga viteza, tr... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro