Bancherul Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA in noul dosar al lui Sorin Ovidiu Vintu. Cinci luni de "domnie" a catavencului Liviu Mihaiu in Delta ar fi justificat o spaga imensa pentru Tariceanu si Olteanu

Bancherul Bogdan Olteanu a fost retinut de DNA in noul dosar al lui Sorin Ovidiu Vintu. Cinci luni de

Sorin Ovidiu Vintu a fost scos, ieri, din puscarie si adus la DNA pentru a i se comunica faptul ca are calitatea de suspect intr-un nou dosar penal, al cincilea, daca nu-l punem la socoteala pe cel de delapidare de dinainte de Revolutie.

acum 86 luni (29 Jul 2016)

Sorin Ovidiu Vintu a fost scos, ieri, din puscarie si adus la DNA pentru a i se comunica faptul ca are calitatea de suspect intr-un nou dosar penal, al cincilea, daca nu-l punem la socoteala pe cel de delapidare de dinainte de Revolutie. Vintu e suspectat ca a cumparat infl uenta lui Calin Popescu Tariceanu prin Bogdan Olteanu pentru a-l "unge" pe Liviu Mihaiu guvernator al Deltei Dunarii

UPDATE 02:00 Viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu a fost retinut joi noaptea de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru trafic de influenta in dosarul lui Sorin Ovidiu Vintu. EVZ a aflat din surse confidentiale ca nu Vintu e cel care a facut denuntul despre afacere, asa ca nu va beneficia de nicio intelegere cu procurorii.

Potrivit altor surse, citate de Agerpres, Bogdan Olteanu ar fi recunoscut in timpul audierilor ca s-a dus sa discute cu Sorin Ovidiu Vintu pe tema numirii guvernatorului Deltei Dunarii in 2008 (n.r.

Aceleasi surse au precizat ca banii au fost dusi la Bogdan Olteanu cash printr-un intermediar al lui Vintu. Citeste si:

+Omul care ii inspaimanta pe turci si la 17 ani de la capturarea sa. ... Citeste intreg articolul pe evz.ro