Balta Vrajitoarelor, peticul de apa blestemat de langa Bucuresti: legenda spune ca e bantuita de forte din alte lumi

Balta Vrajitoarelor, peticul de apa blestemat de langa Bucuresti: legenda spune ca e bantuita de forte din alte lumi

In ciuda aparentei obisnuite, se spune ca peticul de apa este inconjurat de forte din alte lumi si este loc de manifestari inexplicabile", se arata pe pagina de Facebook Povesti de groaza.

acum 112 luni (28 Feb 2015)

"Langa Bucuresti, la doar 30 de minute distanta de Padurea Cernica, exista o balta blestemata, recunoscuta si temuta inclusiv in prezent de localnici. Ascunsa in mijlocul padurii Boldu-Creteasca, balta este la prima vedere un banal ochi de apa de dimensiuni mai mult decat modeste, cu un diametru de doar cinci metri. In ciuda aparentei obisnuite, se spune ca peticul de apa este inconjurat de forte din alte lumi si este loc de manifestari inexplicabile", se arata pe pagina de Facebook Povesti de groaza.

Se spune ca balta a devenit cunoscuta si in randul varjitoarelor care in preajma unor sarbatori importante s-ar aduna in jurul baltii. Se pare ca orice vraja, blestem sau dezlegare spuse pe malul acestei balti se indeplinesti negresit. Unii localnici, se arata pe pagina de Facebook, ar fi vazut in jurul acestei balti mai multe fenomene caudate, precum fulgere sau furtuni iscate din senin. Totodata, se spune ca o multime de animale refuza sa bea apa de aici, preferand sa moara de sete in loc sa guste apa din balta. Desigur, spun specialistii, toate acestea sunt doar povesti nascocite de oameni, de-a lungul vremii. Cate milioane de metri cubi de apa se afla in lacul cu acelasi nume ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro