Balerina Alina Cojocaru, laudata de presa din SUA

Semnatarul articolului amintește că, timp de 15 ani, Alina Cojocaru a fost artistă reputată a Baletului Regal din Londra, iar din 2013 a dansat cu Baletul Național Englez, iar logodnicul ei, Johan Kobborg — vedetă a Baletului Regal Danez a cărui carieră l-a purtat, de asemenea, la Londra, cu Baletul Regal, de multe ori avand-o ca parteneră pe Alina Cojocaru — este acum directorul artistic al Companiei de Balet a Operei Naționale București.

acum 101 luni (12 Dec 2015)

Balerina Alina Cojocaru a fost lăudată de cotidianul The New York Times, cu ocazia unei reprezentaţii pe scena Rose Theater din New York, informează Agerpres. Ca oaspete ocazional al Teatrului de Balet American (ABT), ea a arătat de multe ori calități neegalate nici de mai strălucitoarea Natalia Osipova, nici de mai superba Diana Vishneva, continuă publicația in articolul intitulat 'Alina Cojocaru și Baletul Romanesc", potrivit The New York Times.

Spectacolul de pe scena Rose Theater din New York, care a avut loc miercurea trecută, a promovat artiști ai Operei Naționale Romane, alături de nume consacrate precum Tamara Rojo (fostă prim-balerină, in prezent director artistic la Baletul Național Englez) și Ulyana Lopatkina (Baletul Mariinsky).

Semnatarul articolului amintește că, timp de 15 ani, Alina Cojocaru a fost artistă reputată a Baletului Regal din Londra, iar din 2013 a dansat cu Baletul Național Englez, iar logodnicul ei, Johan Kobborg — vedetă a Baletului Regal Danez a cărui carieră l-a purtat, de asemenea, la Londra, cu Baletul Regal, de multe ori avand-o ca parteneră pe Alina Cojocaru — este acum directorul artistic al Companiei de Balet a Operei Naționale București. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro