Balbele conducerii Palatului Copiilor din Iasi. Directorul nu are explicatii pentru deplasarea elevilor implicati in tragedia rutiera din judetul Brasov

Balbele conducerii Palatului Copiilor din Iasi. Directorul nu are explicatii pentru deplasarea elevilor implicati in tragedia rutiera din judetul Brasov

Conducerea Palatului Copiiilor din Iasi nu stie cu exactitate cine sunt copiii care se deplasau spre festivalul de folclor de la Arad. Directorul institutiei, Claudia Ciobanu, a explicat ca neconcordantele dintre cifrele oferite de autoritatile din Brasov si cele pe care le are sunt determinate de faptul ca profesorul care s-a ocupat de participarea la festival ar fi inaintat conducerii o lista cu mai multe nume care urmau sa participe la festival, in timp ce azi-dimineata ar fi plecat spre Arad 25 de copii. Eu am un tabel in care am si cateva incertitudini, copii nu se stiau chiar intre ei pentru ca sunt din doua locuri, un ansamblu este alcatuit din coregraf si copii de la balet, iar celalalat de la orchestra.

acum 93 luni (17 Jun 2016)

Conducerea Palatului Copiiilor din Iasi nu stie cu exactitate cine sunt copiii care se deplasau spre festivalul de folclor de la Arad.

Directorul institutiei, Claudia Ciobanu, a explicat ca neconcordantele dintre cifrele oferite de autoritatile din Brasov si cele pe care le are sunt determinate de faptul ca profesorul care s-a ocupat de participarea la festival ar fi inaintat conducerii o lista cu mai multe nume care urmau sa participe la festival, in timp ce azi-dimineata ar fi plecat spre Arad 25 de copii.

Directorul a precizat ca ar fi primit o lista mai numeroasa pentru ca acolo erau trecute si rezervele, in cazul in care un copil nu putea participa.

Claudia Ciobanu a relatat ca minorii care au plecat spre Arad faceau parte din doua ansambluri artistice, momentan reusind sa discute cu un singur copil de la unul dintre ansambluri, acesta reusind sa-i transmita care erau colegii sai care au plecat efectiv spre Arad.

Pe langa neclaritatile in legatura cu numarul copiilor care urmau sa participe la festival, conducerea Palatului Copiilor nu poate oferi explicatii in legatura cu numarul de locuri din autocar. Directorul palatului Copiilor sustine ca in contractul incheiat cu firma Maxibus Trans SRL s-au cerut 33 de locuri, autocarul care a plecat dimineata, avand 28 de locuri, dintre care 25 omologate RAR.

In autocar se aflau in mod sigur 25 de copii, doi profesori insotitori si doi soferi. Eu am un tabel in care am si cateva incertitudini, copii nu se stiau chiar intre ei pentru ca sunt din doua locuri, un ansamblu este alcatuit din coregraf si copii de la balet, iar celalalat de la orchestra. Copiii de la dansuri se stiau intre ei, am reusit sa contactez unul care este in stare buna si care mi-a confirmat prezenta colegilor lui.

Am inteles, este un element pe care nu l-am avut in vedere. Lucru pe care nu l-am avut in vedere, pentru ca eu am mers pe incre... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro