Baietelul japonez abandonat in padure a iesit din spital: gestul de iertare facut de parinti in public

Baietelul japonez abandonat in padure a iesit din spital: gestul de iertare facut de parinti in public

Micutul Yamato Tanooka, baietelul lasat singur de parinti intr-o padure din insula japoneza Hokkaido pentru ca aruncase cu pietre spre masini si spre mai multe persoane, a fost externat din spitalul din Hakodate unde s-a recuperat dupa cele sase zile in care a supravietuit in salbaticie.

acum 90 luni (8 Jun 2016)

Micutul Yamato Tanooka, baietelul lasat singur de parinti intr-o padure din insula japoneza Hokkaido pentru ca aruncase cu pietre spre masini si spre mai multe persoane, a fost externat din spitalul din Hakodate unde s-a recuperat dupa cele sase zile in care a supravietuit in salbaticie. Alaturi de el s-au aflat si parintii, care au facut o plecaciune in fata celor prezenti si camerelor de filmat ca un gest public de iertare pentru suferinta la care si-au supus copilul.

La inceputul acestei saptamani, tatal baiatului, Takayuki Tanooka, a declarat pentru un post local de televiziune ca avut o discutie cu fiul sau despre ce s-a intamplat.

Un purtator de cuvant al politiei japoneze a declarat ca parintii nu vor fi acuzati de neglijenta sau de abandon, noteaza publicatia Daily Mail.

Yamato Tanooka, in varsta de sapte ani, a fost gasit in viata de autoritati la sfarsitul sapatamanii trecute, la sase zile dupa ce a fost abandonat de parinti intr-o padure din insula japoneza Hokkaido drept pedeapsa. Baietelul a fost gasit teafar de un soldat de la o baza militara din zona, adapostit intr-o cabana situata la aproximativ 5 km de locul in care a fost abandonat, in apropierea localitatii Nanae din Hokkaido. Tanooka a fost abandonat de parinti pe un drum forestier, acestia dorind sa-l pedepseasca pentru ca aruncase cu pietre spre masini si alti oameni. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro